PR CUAET
-
Дякую вам за відповідь. Оновила дію, але там тільки попередній. Прочитала, що це може бути якась помилка, наприклад в ідентифікаційному номері. І тоді тільки новий робити.
-
Підкажіть,будь ласка, як правильно надіслати супровідні документи,які запросили? На кожного члена родини один pdf файл з усіма документами??
-
Я зловила слот на липень.Тому ще нічого не знаю,але після того,як отримала слот,одразу прийшло підтвердження та нагадування про те,щоб не забути підтвердити запис через 30,7 та 3 дні
-
Вітаю, скажіть будь ласка який відсоток з прибутку( наприклад 5000 в рік )я заплачу якщо я займаюсь ландшафтним дизайном? Дякую
-
Доброго дня. Я недавно долучилася до групи. У сина закінчується термін дії закордонного паспорту у 2026-му році. Не зовсім розумію, які кроки потрібно робити і де потрібно реєструватися, на якому сайті. Підкажіть, будь ласка, які кроки я повинна зробити, щоб зловити слот. Дякую.
-
Вітаю, скажіть будь ласка чи буде в мене якась можливість податись на work permit після 31 березня якщо я маю offre d’emploi ( Квебек) і чекаю pr по воззʼєднанню сімʼї ?
-
🔸Imply Imply означає натякати або передавати щось непрямим способом, без того, щоб прямо сказати це. Коли хтось щось "імплікує", він робить так, щоб інша людина зрозуміла повідомлення, не говорячи цього прямо. ▪️Example: She didn’t say it directly, but her tone implied that she was upset with the decision. 🔸Infer Infer означає робити висновок на основі інформації, яку хтось отримав. Коли ви "інтерпретуєте" або робите висновок, ви розумієте щось, базуючись на тому, що було сказано чи показано. ▪️Example: The speaker implies something by hinting or suggesting. #eloquent_grammar
-
Всі доходи за рік =10000 , мінус 5000 витрат. Залишок 5000 чистого прибутку. І з нього я нічого платити не буду, вірно?
-
User Алиса has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Доброго дня, підкажіть, хтось подавався на гуманітарну программу з Монтреаля, порадьте консультанта, дякую
-
Вітаю, скажіть будь ласка чи буде в мене якась можливість податись на work permit після 31 березня якщо я маю offre d’emploi ( Квебек) і чекаю pr по воззʼєднанню сімʼї ?