PR CUAET
-
▫️Thanks so much for... – Дякуємо за... ▫️I really appreciate… – Я дуже ціную... ▫️What do you think? – Що ти думаєш про це? ▫️How does that sound? - Що скажеш? ▫️(Oh) never mind - Не бери в голову ▫️Could you repeat that please? - Можеш повторити, будь ласка? ▫️Could you please talk slower? - Чи можеш говорити повільніше, будь ласка? ▫️How can I help you? - Чим можу допомогти тобі? ▫️I'll be with you in a moment – Хвилинку; Я повернуся до тебе за кілька хвилин. ▫️What time is our meeting? – Скільки у нас зборів? ▫️Please call me (back) at… – Будь ласка, передзвони мені за номером... #eloquent_vocabulary
-
Я багато разів замовляла інші документи укрпоштою і вони відстежувалися до самого доставлення додому. Спробуйте у у додатку укрпошти відстежити.
-
User Даниил has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Підкажіть будь ласка як мене питає чи проходила я мед іспит в останні 12 місяців я відповідаю ні, бо проходила у 2022. Далі воно питає чи працюю я в одній зі сфер де він потрібен я відповідаю так, бо я працюю. Далі він говорить чи пройду я в одному з сертифтцірованих центрів я відповідаю так. І питання, я додаю свій старий медогляд як почув цього? Хтось так вже родів?
-
В моєї мами спочатку не показувало в дії на новому телефоні, а в старому телефоні був вже паспорт в дії. Оновлення дії і перезавантаження телефону не допомогло, а через деякий час паспорт сам зʼявився 🤷♀️