PR CUAET
-
Доброго. Підкажіть будь ласка - стосовно евалюаціі - знаю, що можливо обговорювалось вже , але - скажіть буль ласка , атестат про середню освіту , тобто треба в посольстві зробити завірку, потім перекласти і зробити знов завірку у нотаріуса? Бо там пише що Україна в списку , де не потрібна печатка перекладача, а тільки завірка нотаріуса . Чи все ж таки достатньо завірити у посольстві, в потім зробити переклад у перекладача з ордену ?
-
Досі чекаемо, місяць вже пройшов.
-
Я на це дуже сподіваюсь теж. Січень та лютий показали що вони дають портали у перший тиждень місяця🤞
-
Колись так само чекала АОР з надією на подальше пришвидшення. Днями 6 місяців від АОР ( подача 22.12.23) і розумію, що наступний етап ой як ще не на горизонті...
-
И еще вопрос по подтверждению финансов для поступления в университет: 1. Есть ли хоть какое-то "послабление" для CUAET? (я не нашла, но может есть и я не знаю) 2. Может ли это быть письмо от папы, что он гарантирует оплату обучения дочери (и приложить его pay stub за какое-то время, контракт, где видна зарплата и T4 за 2024 год) или надо обязательно всю сумму на счету показать? Спасибо!
-
Я так розумію питання більше про програму ПР. Я б на вашому місці проконсультувалася з міграційними адвокатом. Бо дивлячись яка програма у вас. Деякі вимагають жити і працювати в Канаді, бути резидентом.
-
Ми коли в Молдові подавали то було 20 днів. Так звісно без проблем відпишу.
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, якщо у першому чеку був title - carpenter helper (помилка компанії) , але працював, як carpenter по duties. Лише після декілька місяців, було змінено на carpenter, то цей опит не буде додаватися до ноку carpenter для express entry ?
-
Доброго дня ,підкажіть будь ласка по яким дням чи годинам можливо спіймати слот ? Треба відслідковувати кожен день ?