PR CUAET
-
Ви літали як турист, я даю відповідь як людина, яка неодноразова вирішувала з авіакомпанією ЛОТ питання повʼязані з укр документами. Людина має знати свої права і вміти користуватись
-
Ох, сподіваюсь встигну забрати свій паспорт до 31 березня
-
Що може бути на кордоні ніхто не може Вам відповісти. Тому просто будьте налаштовані, що випадки бувають різними, але вони завжди вирішуються
-
Хочу додати ще, що менша народжена тут. То взагалі була вписана в мій паспорт і все спокійно нас впустили в Польщу. Якщо дійсні візи і перміти все у вас буде добре. Не переживайте. Я летіла одна з 3 дітьми. Візьміть тільки від чоловіка дозвіл на вивіз дітей. Нас не спитали тут, бо супроводжував нас до реєстрації. Може, бо побачили його.
-
CELPIP B2 Група 📅 Час занять: понеділок та п’ятниця о 19:00 за Вінніпегом / о 17:00 за Ванкувером 📚 Кількість занять: 27 Підготовка триває два місяці. Опрацювання усіх завдань іспиту, практика, доступ до матеріалів. 👥 Група: до 3 студентів 💡 Для кого: Рівень B2 Бажаєте скласти CELPIP на 8-9 балів у всіх аспектах 📌 Старт: по набору групи *перед стартом вам буде запропоноване коротке заняття з викладачем, щоб ви переконалися, що вам підходить курс та група* Для запису - чекаємо вас в особистих повідомленнях!🤍 ❗️ Якщо маєте свій особистий запит, а саме інші дні / час занять, інший поточний рівень володіння англійською - також пишіть!
-
Дякую, пані Ірено! Свої права знаю, а також і обов’язки перед Канадою та Україною. І повірте, з знанням мови, все можна вирішити. Менше паніки і стресу. Люди летять вперше, мабуть, за довгий час, як і я. А Ви постарайтеся людину підримати морально, підказавши, які документи взяти і на що звернути увагу. У кожного бувають різні випадки, від цього ніхто не застрахований, навіть самий обізнаний турист, робітник чи громадянин може мати факапи. Всі ми ходимо під одним Богом! Всім бажаю добра! І Перемоги нам!!
-
Дякую за відповідь
-
Скажіть ще будь ласка 15705 це грязними, так?
-
Я вже й забув коли було в останній раз жвавенько