PR CUAET
-
User Диана has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Добрий ранок , підскажіть будь ласка що робити, мені повернули заявку, переведені на англійську сертифікати на народження дітей, просять affidavit. Хто це таке зможе зробити , щоб не платити? Дуже дякую за допомогу
-
CELPIP B2 Група 📅 Час занять: встановлюємо за вашим запитом 📚 Кількість занять: 27 уроків 👥 Група: до 3 студентів 💡 Для кого: Рівень B2 Бажаєте скласти CELPIP на 8-9 балів у всіх аспектах 📌 Старт: по набору групи *перед стартом вам буде запропоноване коротке заняття з викладачем, щоб ви переконалися, що вам підходить курс та група* Для запису - чекаємо вас в особистих повідомленнях!🤍 ❗️ Якщо маєте поточний рівень володіння англійською A2 або ж B1 - також пишіть нам!
-
Дякую
-
Дякую!
-
🔺♦️🔺♦️♦️🔺 Друзі, давайте "розшевелемо" дану гілку: - запросіть в чат ваших родичів, друзів, колег, сусідів та знайомих - по можливості, розкажіть в інших пабліках про нас. Обережно! За розміщення посилань вас можуть там заблокувати. Конкуренція вона така😀. Тому краще просто порадьте в місцевому чаті пошукати чат PRCUAET де 41 000 учасників і більше півмільйона повідомлень на тему міграції та інтеграції в Канаді. - попросіть місцевих і знайомих блогерів розказати про наш ресурс Більше участників = більше досвіду = меньше проблем та затрат для усіх нас. Всім подякував!
-
Краще зателефонуйте і спитайте. У мене минулого року була така сама ситуація, я телефонувала і мені сказали без продовженого перміту дитини не дадуть картку. Я робила приватне страхування на 40 днів поки чекали перміт. Може щось змінилося. Зателефонуйте.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/mandate/corporate-initiatives/levels/inventories-backlogs.html#pr Можно посмотреть беклог и количество заявок сейчас