PR CUAET
-
Добрый день! Питання по сайту apostille.in.ua Створили кабінет Хочу подати в особовому кабінеті заяву на дистанційну подачу документів. Пише-послуга тимчасово недоступна через проблеми в мережі Інтернет. Спробуйте пізніше У мене з інтернетом все ок, інші вкладки відкриваються, все добре У кого була така ситуація? Це як? Наскільки пізніше….
-
Чи хтось знає, чи приймають так в Римі? Не можу від них дочекатися
-
Ціна питання?
-
Ніхто на це питання не відповість. Тому що є декілька позитивних кейсів на всю Канаду. І їх подавав консультант, який за свою роботу бере тисячі доларів. І все це без гарантії. Не витрачайте час і нерви. Якщо є можливість летіть в Європу і робіть паспорт, ще можете встигнути зробити і податись на ВП.
-
Дякую за інформацію
-
Про Мілан знаю тільки що так Приймають
-
Вітаю! Потрібна порада. Може хтось стикався з таким вже. Я і мій наречений коммон лоу, подавалися на програму CUAET як коммон лоу, два перміта окремо отримували. Зараз потрібно продовжити їх - але заковика в тому, що серед довантажуваних документів потрібно додати документ реєстрації коммон лоу - це обов'язково якщо у нас двох стоїть відмітка CUAET в наших ворк пермітах? Ми тут разом знімаємо квартиру і живемо разом, але не реєстрували нічого. То треба краще окремі портали реєструвати чи можна податися з одного, але не писати, що ми коммон лоу? Заздалегідь дякую за відповідь!
-
Вони по ходу чи забули чи забили на FD,теж саме,ніяких змін,просто чекаєш не зрозуміло на що
-
Щойно мій знайомий скасував слот, ми одночасно намагались його спіймати . Але цей час і дата навіть не показалась доступна. Підкажіть якщо розібралися як це працює
-
Доброго дня всім, може підкажете чому видає помилку Дати дії wp На wp- указано дійсний до 2025/04/03 В аплікації двічі ввела цю дату- і видає помилку Що не так? Дякую
-
@ivankaa5 [7433223249] заблоковано.
-
Всім привіт . Можливо у когось була схожа ситуація відгукнеться будь ласка ! Я жила в Торонто і потім перехїла в Альберу Коли була в Торонто подалася на обмеження ворк перміту і він прийшов але я вже була в Альберті . 26 лютого подалася на продовження ворк перміт і досі немає відповіді Дуже переживаю що можливо проблема в тому що я не забрала той ворк перміт з обмеженням . Знаю що ситуація не проста Відгукнуться хто мав схоже щось Дякую