PR CUAET
-
Якщо з України їхали через *Шлях* або через Тису, то ніяк. Якщо офіційно, то через адвоката який представляє ваші інтереси в Україні. І на це впливає багато чинників. Є кейси за які ніхто не візьметься, бо вони безнадійні( Лише шахраї можуть наобіцяти, щоб гроші виманити....
-
Нет, только недавно ещё одно письмо прислали,что продлевают разрешение продолжать работать ещё на пол года и что от даты подачи заявления теперь можна работать 360 дней а не 180
-
Усе🤗. Картка зроблена і відправлена:) Не знаю яким чином але привʼязали до PR картки закордонний іншої країни 🧐. Ніколи їм копію не висилав. Лише їздив до USA з ним і відкривав колись eTA але так ніколи і не використав( український не можу зробити або продовжити і закінчується скоро)
-
Можна. Але якщо ви в опитувальнику оберете відповідь "Так" на питання "Чи маєте ви чоловіка/дружину із діючим статусом у Канаді? (Не пам'ятаю точно як звучить питання), або ж на питання "Чи супроводжуєте ви члена сім'ї, який має Ворк перміт?", то вам у сформованому списку документів додасться поле для завантаження саме ворк перміту чоловіка і, ймовірно, для свідоцтва про шлюб.
-
Всім привіт! Підкажіть будь ласка, які мої дії, якщо у дітей закінчуються паспорти і візітор рекордс у грудні 2025? Ми живемо у Саскачевані, дітям 2р, 7 і 11. Лише почала вивчати цю інформацію тож буду вдячна за поради!
-
Підписувала контракт
-
Сначала нужно озаботиться новыми паспортами для детей, после их получения на основании ваших WP сделать детям VR или SP (на ваше усмотрение.)
-
Доброго вечора чи у всіх чоловіків запрошують військовий квиток?
-
Вітаю. Таке питання- було відкрито сейвінг рахунок в банку і покладено гроші. На всяк випадок надали до нього повний доступ сину, якій зараз в Канаді. Скачали зараз форму Т5 з банку з вказаними дівідентами, але к формі стоїть 2 фамілії, жінки та сина. Так йому теж потрібно декларувати ці доходи? Дякую
-
User Kira has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Мама має проходити медицину знову
-
User Алина has been kicked from the chat because this user is in spam list