PR CUAET
-
В мене подача 21 листопада. Всі ті саму дозапити,але ще eligibity немає (((
-
виключно через web form.
-
-
За сьогодні перший еліджібіліті 👍
-
Если нет сертификата,то об этом лучше не говорить,(проблемы будут и у него и у работодателя),получается что он работает в регулируемой профессии без сертификата Он может податься как помощник сварщика или как апрентис, но по апрентисам мнения расходятся, кто-то говорит можно, кто-то говорит что нет. Я для себя выбрал подаваться как помощник, по ноку все чётко , никаких проблем с дополнительными сертификатами Поправьте, если я не прав
-
Пенсійний фонд забирає дуже багато грошей і якщо ми не залишимось тут жити, то не зможемо повернути їх . Після смерті чоловіка ні мені , ні синові ні копійки не повернули . Може можна не оплачувати їх в державний, а вибрати альтернативу приватних? Чи тут такого немає?
-
Київ
-
В нас візітор на старий паспорт, віза в новому паспорті. Повертались в Канаду все добре
-
Доброго, так син може зробити трансфер на вас . Мама отримає slip , чекайте. Подарки не показуємо і не оподатковуємо.
-
Я навіть знаю номер екопр, вже майже місяць. Чоловіку видали впродовж дня, але у посольстві у Європі. Він депендант. Тому активувати може його тільки на кордоні у Канаді і тільки після мого екопр. Я жалкую, що не знала раніше про опцію, що можна просити розглядати мою справу за межами Канади. Я гадаю, все як і планувала, отримала би ще на початку 2024. Але маю, що маю.
-
Візетор рекорд не головний для повернення. Головне щоб віза була діюча в новому паспорті
-
Зявилися попередні умови програми доглядальників: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/caregivers/home-care-worker-immigration-pilots.html Планується два стріми: 1. Для тих хто вже в Канаді і працює (набір заявок розпочнеться 31го березня 2025го) 2. Для тих хто ще не в Канаді (набір розпочнеться пізніше, коли саме поки що невідомо) Загальні умови: 1. Англійська (або французька) на рвіні CLB 4 2. Хоча б закінчена середня освіта (11 клаів, high school) + евалюація 3. 6 місяців свіжого досвіду в професії (доглядання 44100 або 44101) 4. Full-time permanent job offer - по НОК 44100 чи 44101 Додаткові умови по оферу: 1. LMIA - Не потрібне (це також може означати що вимоги середньої заробітної плати може не бути, хоча це ще точно невідомо) 2. Офер повинен бути напряму від родини особи які потрібен нагляд, або від компанії, яка займається розміщенням доглядальників (що раніше не дозволялося) 3. Проте сама робота повинна виконуватися вдома у того кому потрібен догляд, тому офери від домів пристарілих, чи пансіонатів, не підідйдуть. Подача буде йти заразу на ПР. Що важливо - ця програма не локалізована. Тому може дуже гарно підійти хто проживає та працює в більш іміграційно конкурентних зонах (Торонто, Ванкувер, Калгарі, Едмонтон, і тд)
-
Зявилися попередні умови програми доглядальників: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/caregivers/home-care-worker-immigration-pilots.html Планується два стріми: 1. Для тих хто вже в Канаді і працює (набір заявок розпочнеться 31го березня 2025го) 2. Для тих хто ще не в Канаді (набір розпочнеться пізніше, коли саме поки що невідомо) Загальні умови: 1. Англійська (або французька) на рвіні CLB 4 2. Хоча б закінчена середня освіта (11 клаів, high school) + евалюація 3. 6 місяців свіжого досвіду в професії (доглядання 44100 або 44101) 4. Full-time permanent job offer - по НОК 44100 чи 44101 Додаткові умови по оферу: 1. LMIA - Не потрібне (це також може означати що вимоги середньої заробітної плати може не бути, хоча це ще точно невідомо) 2. Офер повинен бути напряму від родини особи які потрібен нагляд, або від компанії, яка займається розміщенням доглядальників (що раніше не дозволялося) 3. Проте сама робота повинна виконуватися вдома у того кому потрібен догляд, тому офери від домів пристарілих, чи пансіонатів, не підідйдуть. Подача буде йти заразу на ПР. Що важливо - ця програма не локалізована. Тому може дуже гарно підійти хто проживає та працює в більш іміграційно конкурентних зонах (Торонто, Ванкувер, Калгарі, Едмонтон, і тд)