PR CUAET
-
Подавалась через CES, ніяких заморочок , все ок…
-
Ну може раніше дійсно така вимога була, не знаю. Зараз сину 17 років подавали на закордонний паспорт без ID. На сайті консульства у переліку документів зазначено, що ID надається за наявності.
-
Отже, з війною правила змінилися. Як і отримання внутрішнього паспорта за межами країни. Зараз вже ця опція в багатьох країнах доступна. А раніше нам для цього треба було їхати в Україну і місяць чекати (перший паспорт у 14 років робили до місяця, а вже тим, хто отримував повторно - можна було терміново замовити, за кілька днів).
-
Ну так скрізь - в переважній більшості освічені люди себе краще поводять, ніж неосвічені. Не лише в Канаді. Тож до чого тут неприязнь канадійців до тих, хто не має канадійського паспорта? І чи в Україні до тих же приїжджих роботяг з Кавказу чи Південної Азії краще відносяться?
-
Додавала двомовний , але з нотаріальним також підходить, знайома подавала та отримала підтвердженням, але довше процес зайняв, десь до 2 м.
-
Місяць, не треба реєструватись на українському сайті , все дуже легко та доступно написано. Необхідні скани диплому та додатків, все .
-
У мене при подачі спитали лише мій перший закордонний, внутрішній нікого не цікавив взагалі. Як з тими, у кого немає попереднього закордонного, не знаю.
-
Я начинал топик с того что им просто наплевать ты украинец или индус. Это не неприязнь. И лальше мы обсуждали что они фактически показывают свою лояльность босу стуча на колег. Больше им нечем. Колеги по моим наблюдениям это как раз имигранты у нас на фирмы работают 50 на 50. Так канадцы стучат именно на имигрантов не на канадцев. Украинцы это мононация вообще чурок не любят хотя это не толернатно совсем. Но в коллективе среди рабочих не принято стучать на колоег начальству это еще со всремен ссср заложено такое. Да есть исключения тира денских коллективов там в школах в бухгалтериях я знаю. Но в мужских этого нет
-
Всем здравствуйте. Подскажите, пожалуйста, заехали в Канаду по одноразовому документу . Сделали на территории Канады загранпаспорта , подали доки на визу , мне одобрили , ребенку еще нет, ждём . Вопрос - куда отправлять паспорта на вклейку визы ? Не могу найти визовый центр в Канаде. И еще вопрос , в конверт нужно положить дополнительный конверт для возврата? Заранее благодарю 🙏
-
Подались на новый паспорт 27.03.23. Получили 09.11.23. Я уже министру эмиграции писала в Украину . Думала, наши паспорта потеряли . Но нет , пришли . Штурм им устроила и все нашлось быстро .