PR CUAET
-
User Кристина Кузнецова has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Доброго вечора співвітчизники! Маю до вас питання та прохання.Допоможіть. Рік по тому ми з невісткою подали заяву на пр.24 лютого прийшов лист що запит розглянуто та треба оплатити біометрію.Оплатили та спробували скинути на учетну запис IRCC,та не змогли.Забули пароль. Спроба восстановити закінчилась заблокуванням на 24 години. Я вже не пам ятаю відповіді на питання.Або не так пишемо.Я у відчаї.Що далі робити? Хто може допомогти?
-
Вітаю група. Поймали слот дитині в консульство в Оттаві на виготовлення нового паспорту. Чи потрібна їм в посольстві вклеєна віза в старому паспорті чи ні? Ми приїхали по entry visa(foil less visa) та при подачі на вклеювання отримали просто новий study permit для дитини(3 роки). Наразі вона має visitor permit / study permit / entry permit або ж foil less visa
-
Підкажіть будь-ласка. В минулому році подавала податки через Wealthsimple. У мене були RRSP внески (через роботодавця, зняти з пейчеку), і я внесла ррсп за 2023 рік. Але не внесла суму за січень-лютий 2024. Я думала, що зможу заклеймити цю суму за 2024рік. Але в декларації на 2024 опції додати це немає. Там є березень-грудень 2024, і січень-лютий 2025. Що робити, змінити в wealthsimple декларацію за 2023, додавши ці внески, і re-submit зробити?
-
Та ви що? Знатоки кажуть що через рік можна подаватися куди завгодно
-
У мене схожа ситуація але з чоловіком, через розлучення, я написала їм у web form , також аплікацію ще не відправили, але запит повинні побачити коки відкриють