PR CUAET
-
Ждем 91 день сегодня, только что заказал ATIP notes, некоторые говорили помогает ускорить, мало верится но на всякий случай сделал
-
Последнее что видел в группе Winnipeg Pvo было за 15 апреля неделю назад
-
В майской группе давно не было фд
-
Дякую,вибачте
-
🔸Obfuscate - затемнювати, ускладнювати ▪️Example: The lawyer’s jargon seemed to obfuscate the real issues of the case. 🔸Plausible - ймовірний, правдоподібний ▪️Example: The detective presented a plausible theory about the crime that convinced the jury. 🔸Concur - погоджуватися ▪️Example: I concur with your assessment of the project; it’s well thought out and thorough. 🔸Delineate - окреслити, визначити ▪️Example: The report clearly delineates the steps required for the implementation of the new policy. 🔸Discrepancy - невідповідність, розбіжність ▪️Example: There was a significant discrepancy between the two financial reports that needed to be addressed. #eloquent_vocabulary
-
Дякую за відповідь, коли справу відкриють, я це побачу в своєму особистому кабінеті, вірно?
-
Где-то еще месяц
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка, якщо 10 жовтня подалась на федеральний рівень, то коли приблизно очікувати номер справи? Дякую за відповідь.
-
Тобто через довіреність?
-
Доброго дня. Правильно я розумію, після того написано"документ прибув до дипломатичної установи", можна їхати забирати паспорт? Дякую
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, маю дуже складну ситуацію. Старший син 22 роки має прострочений паспорт внутрішній, загран закінчується в липні і wp також. Слотів немає, знаю про Temporary Resident Permit чи може хтось підказати як це зробити? Або людину яка може допомогти. Дуже дякую !
-
Вітаю! Ситуація: я знаходжуся в Канаді за КУАЕТ візою і робочим ворк пермітом, за цей час я вже подавалася на продовження перміту. Зараз в мене новий паспорт і я бачу, що українцям можна запросити продовження ворк перміту, але платно. Окей. Питання: чи насправді я можу податися і як саме, бо на мій погляд інформація на сайті противоречива: 1 ворк перміт був виданий в Торонто в грудні 2022 році, закінчується в грудні 2025. 2 ворк перміт був запрошений колишнього року і виданий червень 2024. В мене є новий український закордонний паспорт, я тут працюю, з ПР поки що глухо, тож хочеться мати захист хоча б під ворк пермітом, тож я хочу податися на продовження КУАЕТ + новий паспорт. Чи можу я подаватися: бо з одного боку написано дедлайн кінець 2024, з іншого 2025 31 березня. Не хочеться податися і втратити 255 КАД і отримати реджект. Дуже дякую за відповідь!