PR CUAET
-
Я знаю(
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка людину з власного досвіду, яка зможе допомогти зробити Temporary Resident. Дякую
-
Доброго, я не в Торонто ..але працюємо онлайн . Зроблю .
-
не спешим. еще есть год для подачи на продление wp. до 31 марта 2026 Ukrainians and their family members who arrived in Canada under the Canada-Ukraine Authorization for Emergency Travel (CUAET) on or before March 31, 2024, will now have until March 31, 2026, to apply for a new open work permit valid for up to three years, renew an existing work permit, or apply for a new study permit, subject to standard fees. Those who wish to renew their status as a visitor or student can apply through IRCC’s regular application processes. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2025/02/canada-extends-some-temporary-measures-for-ukrainians.html
-
Тобто deadline для продовження WP тепер березень 2026? 🧐 Можна не спішити встигати до кінця березня 2025? 🧐
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2025/02/canada-extends-some-temporary-measures-for-ukrainians.html
-
Здравствуйте. Если есть здесь бухгалтер в районе Торонто или этобикок, напишите пожалуйста- нужно сдать налоговую декларацию за прошлый год, естественно не бесплатно, но у меня есть маленький доход с продажи криптовалюты и смотрю что мой бухгалтер вообще не знает что делать, уже три недели считает и все никак не посчитает. Напишите в личку если кто возьмется сделать. Заранее благодарен за ответ
-
Внутрішній паспорт тільки в Європі або в Україні можна зробити
-
Подовження WP. Чи хтось звертав увагу після подачі на статус у Review of eligibility. Подали дві окремі аплікації: на себе та на дружину. На моїй: "We are reviewing whether you meet the eligibility requirements." А у дружини: "Your application is in progress. We will send you a message when we start reviewing your eligibility." Схоже на ознаку, що з моєю справою вже активно займаються, з справа дружини ще в черзі очікує. Як швидко після початку review зʼявляється фінальне рішення?
-
Дякую
-
Цікавить чи це стосується тих, хто отримав дозвіл після 4го лютого 2024 року? Там нічого не сказано про це. Чи можуть ці люди продовжувати теж? У мене чоловік отримав 9го лютого візу, і заїхав в березні 2024 року.
-
Правильно. Запрошення на обидвох від ircc тіки не забудьте з собою взяти