PR CUAET
-
Слот зловила ще в листопаді. Коли система оновилась
-
Підійде з України, якщо переклад здійснене сертифікованим перекладачем з печаткою, та завірене нотаріально
-
Ось що відповіла адміністрація міста коли я запитала коли відновиться програма рурал в нашому містечку : "We are sorry but at this time the Rural Renewal Stream Program has been paused and will remain closed until the Government of Alberta clears the backlog of applications it has in its system. We are hopeful that we can resume the program but at this time are uncertain when that might be." Можливо не все втрачено по рурал що призупинені
-
Доброго дня. Хтось може допомогти. Мені треба зробити новий закордонний паспорт дитині 13 років. Я вже продовжувала його. Друг раз не можна. В електронній черзі стою третій рік. Останні два місяці переглядаю кожну годину. Е якісь варіанти вирішення цього?
-
Перекладаєте копію військового квитка ( достатньо печатки перекладача) . Якщо служив -заповнюєте форму 5546, якщо ні-пишете Letter of Explanation. Власне в запиті у вас все розписано що вони просять.
-
Привіт всім ! Може хтось порадить з власного досвіду який із варіантів швидший отримати слот . Я стою в черзі очікування на запис до Консульства майже 1,5 місяця . Можливо , краще ловити слот , а не чекати коли хтось відмовиться ?
-
Подача 2023?😳ого, бажаю вам як найшвидше отримати ecopr🤗
-
Я здавав в лютому і знову їду перездавати, бо читання було ну просто капець яке складне
-
Вітаю. У нас був портал 2 24 грудня 2024, а подача на non EE 20 травня 2023. Чекаємо ще
-
Так, я в Монреалі теж зробила біо через 3 дні після запиту. Це було в липні 2024. Зараз, напевно, багато людей, або скорочення працівників
-
Больше никак, увы. Там и так немало вариантов
-
А ви робили запит на повернення, чи вони самі повернули?