PR CUAET
-
Добрий день.Чи єтут ті, хто робив документ PAL для навчання в коледжі? Хочу зрозуміти, як це зробити та що для цього потрібно
-
Гуманитарка это наверное вариант номер 5))) так как сроки рассмотрения такие, что до этого можно перепробовать ряд других вариантов. Мы изучали этот вопрос, и даже консультанты которые зарабатывают на этом хорошие деньги склоняли к тому, что смысла этого делать в Квебеке если не нету, то оооочень с натяжкой
-
Ви вже ПР отримали?
-
Да, в этом есть вопрос. Но если я все правильно понимаю, для расчета берется все отработанное время. Есть формула просчета. То есть если у меня есть недели которые я не могу посчитать в опыт по PEQ (меньше 30 часов), то для бальной программы они зачтутся. И таким образом опыт 2 года настанет раньше. Можно было бы украинский еще подтвердить, но я была в декрете, так что на это не рассчитываю
-
Доброго дня всім. Підкажіть будь ласка іммігрантійного консультанта який може допомогти податися на документ CAQ для коледжу.
-
Всі такі структури це не приватний бізнес, вони не працюють на свою репутацію, ви все одно до них прийдете бо це треба вам. Тому й таке відношення
-
А ви надіслали оплату? Загалом у людей з чату займає кілька місяців від оплати до здачі 🫠
-
Ні , CRA це податкова , чому ви подумали що в мене PR? 😁
-
Після здачі біо і в заявку підтягнуло нове прізвище)
-
Просто у порівнянні з отриманням ПР, все інше тихо курить у сторінці 😂😂
-
Думаю, що ні. Бо йдеться тільки про рідних. Якби це була ваша бабуся - так, а її сестра вже не є вашою близькою родичкою
-
Підкажіть, чи можно звернутися за продовженням паспорта дитині 16 років якщо він вже декілька місяців як закінчився і на скільки можна продовжити паспорт в консульстві? ( якщо що то новий паспорт є, але він на 4 роки і закінчується у 28 році)
-
Тут є бухгалтер який може написати в приват маю 1 терміново запитання. дякую
-
Місяцями щоб влаштуватися кудись, вони дуже спішать бачу
-
Навіть на роботу щоб влаштуватися так довго напевно ніде нема , то телефонне інтервʼю через два тижні потім від того інтервʼю чекай на мейл на інтервʼю в Зумі щоб забронювати тиждень, потім бронюєш в Зумі аж через місяць на інтервʼю , я такого ніде не бачила , це у всіх так довго чи це в мене невезучої так?