PR CUAET
-
Теж цікавить
-
Залежить як часто будуть вибірки і наскільки великі. Категорії йдуть на «середній клас» з пулу, якщо так можна сказати, але якийсь відсоток спеціалістів по СЕС таки поріже, чи великий відсоток сказати важко
-
Дочка первую декларацию подавала через Wealthsimple, первое письмо от них пришло сразу с подтверждением, на следующий день пришли уведомления от CRA, что можно создавать аккаунт. У нас, т.к. уже не первая подача, сразу письма из CRA пришли с предварительным NOA
-
Не треба Вимога : вам платити, контракт не seasonal, надання вам Reference letter оформленого згідно вимог ІРСС
-
Доброго вечора , у мене два питання, буду дуже вдячна, якщо хтось зможе допомогти 🙏 Я в Торонто знаходжусь. 1) які є безкоштовні короткі курси чи тренінги Early childhood education assistant? (Або не дуже дорогі ) 2) може хтось знає де є не дуже дороге навчання на dental assistant?
-
Вам необхідно мати з собою оригінал паспорта та копії документів (паспорт, ідентифікаційний код, Work Permit, договір на оренду житла та інше, все є на сайті), також обов'язково фото 10×15 та заповнену анкету, яка теж є на сайті, і для чоловіків сформований qr код з Резерв+. Вся процедура займе не більше 10-15хвилин.
-
Підкажіть будь ласка може якісь знаєте фабрики , ферми , заводи … будь що в будь яка провінція де зможуть надати LMIA? У мого чоловіка тур віза і шукаємо варіанти будь куди на роботу зробити контракт і щоб зробити LMIA. Ми зараз в Канаді . Буду дуже вдячна за допомогу 🙏🙏🙏
-
Дякую
-
Детально про вимоги СЕС і FSW я сьогодні розписала отут: 🇨🇦Як працює система Express Entry і як пройти в категоріальну вибірку? Там частина посту присвячена вимогам ЕЕ
-
Ні, важливіші вимоги зосереджені на самій робочій позиції та відповідності її певним стандартам, встановленим у NOC, а також на тому, чи відповідає робочий досвід кандидата вимогам програми, щоб кандидат був на оф пейролі і легальному статусі.
-
Ще останнє питання, якщо це будівельна компанія зареєстрована на домашню адресу, так як вони виконують роботи по всьому місту, і зараз окремого офісу немає, але компанія існує багато років і зараз вже планують створити фізичний офіс не на домашній адресі, чи підійде така компанія?
-
Печатка в вимогах if applicable Багато канадських компаній не використовують печатки. Тоді треба підписи Але якщо в вас є - чудово