PR CUAET
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, чи можна для подачі на дитячі в електронному вигляді прикріпити відскановані форми RC66 та RC66SCH, які були заповнені на комп'ютері, але підписані вручну? Чи якщо підпис вручну, то і заповнювати їх обов'язково вручну?
-
Я не можу вам написати не поподзвонити я незнаю чому в мене показує що виникла помилка
-
Безмежно вам дякую за терпіння та професійні поради 💐🌺🎉 Перепитаю , на всяк П 7 . заявка на візітор візу 5257 Current country or territory residence : Пишу Україна , а п 9 . country or territory where allying Польща - візітор і період Вірно 🫣😅?
-
Доброгт дня , вибачте що не по темі а є група кто робив перекази в Україну ? Бо блокують , дякую
-
Через зміну адреси можуть відмовити лише якщо ви змінили провінцію (Квебек або не Квебек насправді), і то лише тому що для Квебеку додаткове схвалення потрібно отримувати. Актуальна адреса важлива для їхнього з вами спілкування, тому в ваших інтересах слідкувати за тим, щоб надсилати update у IRCC.
-
Доброгт дня , вибачте що не по темі а є група кто робив перекази в Україну ? Бо блокують , дякую
-
Дякую величезне.Який мінімальний бал треба назбирати в category based draw?
-
Дякую, на бали не розраховую з LMIA. Роблю для того , щоб зібрати необхідні документи для вибірки.
-
Здравствуйте народ, подскажите плиз, дэдлайн на продление ворк пермитов изменился или я что-то неправильно поняла? Сейчас смотрю на сайте что продлено еще на год!!! До 31 марта 2026
-
Маю WP Cuaet , але більшу частину часу в Україні , тому не знаю, як правильно 😅 Подаватимусь не з Канади .
-
Наразі невідомо, буде зрозуміло коли будуть перші вибірки категорії, але точно буде менше поточних СЕС Скоріш в межах 430-470
-
Заняття з англійської мови 🇬🇧 Індивідуальні: ✨ Від 270 грн/заняття ✨ Підходить для будь-якого рівня володіння мовою ✨ Індивідуальний графік ✨ Перший урок безкоштовний Бажаєте покращити свої знання англійської? 🎓 Тоді неодмінно звертайтеся в приватні повідомлення для реєстрації 📩