PR CUAET
-
Якщо тільки т4 , все правильно робилось і немає підстав для списання , то так і має бути. 0 в різні сторони
-
Не я 😅
-
Я щось не бачив такого. І навпаки бачив величезну кількість випадків коли люди отримували менше дозапитів. Сам також надіслав до еліджибиті і вони мене повторно не питали . Отже це не сповільнює їх работу а навпаки полегшує бо документи вже є у вашій справі.
-
Дивлячись скільки податків заплатили, які відрахування були, прийнятні витрати, чи були відкриті і поповненні RRSP/ FHSA. Чи є діти на утриманні, чи сплачували за догляд за дітьми.
-
Достатньо всяких різних. Багато кому приходив дозапит на довідку про несудимість, і взагалі тут дуже часто пишуть з питаннями типу «що робити, ось список на дозапит а я все це відправляв в аплікації» і «чи треба мені переробляти довідку про несудимість бо я її додавав її знову просять»
-
Добрий вечір Підкажіть будь ласка Для цієї програми потрібен clb 7? Тобто Б2 ? Чи є вимоги по коштах ? Чи потрібен досвді роботи в Канаді по teer 1-3 ? Допоможіть будь-ласка