PR CUAET
-
А якщо я полечу в Туреччину бо там багато слотів, і подамся на паспорт там. Як потім його забрати?
-
ну оцей розбиває ці теорії
-
Понял. 100$ - это прямо совсем недорого, видимо, делает скидку для H&C
-
Доброго дня! Намагаюсь зареєструвати акаунт в CRA для дружини. У мене все пройшло ок. У дружини пише, що дані надані невірно. Хоча я точно, без помилок, надаю SIN та дату народження) Інкам був 0 за 2024 рік, бо вона в декреті, що і було зазначено в декларації яку подав через WS Хтось мав таку проблему?
-
А як зловити слот зараз може хтось підкаже? В дитини є паспорт, але він продовжений і я чула, що в Європі можуть не прийняти його(
-
вітаю, сьогодні отримала PR. подача була 11.11.2023, біометрію запросили майже одразу, десь у грудні здала. eligibility отримала у жовтні 2024, перший і другий портали у кінці лютого 2025, сьогодні прийшов eCoPR. всім бажаю удачі і швидкого отримання бажаних новин ✌️
-
Не знаю, наскільки можна довіряти такому джерелу, але, відповідно до нього, усі українці за кордоном мають платити тепер податки в Україну radiotrek.rv.ua/news/usim-hto-viyihav-z-yavilosya-vazhlive-poperedzhennya---treba-splatiti-podatok-ukrayini---pro-shcho-ydetsya_340961.html
-
Вітаю всіх! Чи можу я робити deductibles на sole proprietorship якщо мій дохід був 0 по ньому Я отримував дохід тільки як найманий працівник Хочу списати ремонт авто, частину оренди, інші витрати Дякую!
-
Бо той паспорт зробити ще той квест
-
А це правда що тепер можна отримати новий ворк перміт і без дійсного на той період пас паспорту?
-
Ворк пермит продлили до января 2028, паспорт до марта 2028, визу дали до конца действия паспорта
-
Доброго дня. Можливо хтось може підказати🙂 при вʼїзді дитині дали стаді перміт, зараз хочемо продовжити. Продовжувати стаді чи просити візитор? Дитині 3 роки. Дякую, якщо хто теж мав таку ситуацію.