PR CUAET
-
У нас ті самі строки 😉
-
Я теж вже 3 місяці чекаю і молюсь😆
-
Вот бы порталы увидеть в этом месяце 🥹
-
Так, 7 та 13 років
-
Всім доброго дня, під скажіть якщо закінчується віза де мені на неї потрібно подавати як продовжити
-
Вітаю ! Підкажіть будь ласка чи має хтось інструкцію подачі на візітор візу! Та як довго чекали з України візу ?!) Всім дякую за відповіді
-
Дякую всім хто поділився варіантами оплати, все-таки вдалося оплатити з кредитної всю суму одночасно!!
-
Ну вот когда они так сделают - можно и разговаривать)
-
Я зверталася у візовий центр, знайшла їх у інстаграмі , там є спеціальна людина , яка цим займається) сама я би точно не подавала , бо дуже багато нюансів є ) Зараз терміни на розгляд дуже великі , я чекала 10 місяців в Україні 🥲 якраз тиждень тому отримала одобрення.
-
Доброго дня, хтось останнім часом подавався на CAQ? Дочка подала документи більше місяці назад - і тиша, трохи турбуємося
-
По AOS маючи дійсну роботу треба Settlement funds? Наче як ні, але ж всеодно треба буде бумажку з банку що на трьох людей є може не 25к на трьох людей як написано, але і не 500 долярів мабуть, бо то буде так собі ..
-
Вітаю,може хтось прояснити питання?Перечитав умови для провінцій програми для Нова Скошія та трохи не пойму?Потрібен 1 рік досвіду у провінції та продовжувати працювати на одного й того ж роботодавця?Чи якщо маю досвід у Канаді за тим самим ноком наприклад вже 2 роки в іншій провінції,того буде достатньо якщо ще півроку відпрацювати?