PR CUAET
-
Калгари
-
Доброго дня, у мене таке можливо трохи дивне але все ж питання. Як виглядає ваша співпраця із бухгалтером? Цікавить саме якщо ви self employed. На скільки я розумію, бухгалтер відправляє вам табличку, ви її заповнюєте Чи ви все робите самостійно? Тобто вказуєте всі чеки в табличці (витрати, доходи, вираховуєте GST) вираховуєте % який можете списати квартира, машина самостійно? Тому що я думала, що всі бізнес квитанції відправляють бухгалтеру який це все вприцнипі робить за вас , рахує витрати і доходу, GST, який процент квартири і машини ви можете списати, а не ви це робите? Якщо це все повинна робити я, питання наступне - що робить бухгалтер якщо по суті все маю прорахувати я? Буду вдячна за відповідь 🙏🏻 бо раніше досвід в іншій країні я мала абсолютно протилежний і не зовсім розумію як це виглядає тут.
-
Поясніть, будь ласка, більш детально
-
Не приходило ничего в ответ тоже…месяц назад отправили
-
Ситуація правда дивна. Те, що в Україні не роблять перший закордонний (або внутрішній) паспорт без підтвердження громадянства - то так. Ми ту довідку більше місяця в Україні чекали. А ось консульство дивне - якщо вже є закордонний паспорт громадянина України, тож вже означає, що є громадянство. Навіть без наявності ID-картки.
-
Так там же просят на email…
-
Доброго всім дня! Стежу за тим як повільно рухається первинна обробка заявок. Схоже нарешті почали дивитися березень минулого року. Ми подали тещу першого квітня, значить сподіваюсь скоро і з нами вийдуть на звʼязок. Підкажіть, що нам очікувати. Я так розумію, перше це присвоєння номера апплікації за яким можна буде на порталі відстежувати прогрес. Так? Цей номер, це те саме що й таємничий AOP, про який тут пишуть? І ще - комунікація з імміграційною службою відбувається по електронній пошті, яку вказали при подачі заявки?
-
Есть, вместе с запросом прислали, подача 19 ноября 2023
-
Ничего не приходит. Если на вебформу отправлять - тогда приходит
-
а eligibility у вас уже есть? какая дата подачи?
-
А в мене з громадянством вийшла дуже неприємна історія. Дитина народилась в Україні, від батька -канадця та мами - українки. І в такому випадку теж треба підтвердити громадянство. І нам в Україні не хотіли робити дитині навіть укр.закордоний паспорт. Кажуть, а може в неї вже інше є. Дитині місяць та вже країна від неї відмовляється. Нам прийшлось робити канадські документи для дитини, щоб вона прилетіла до Канади з нами. Тут у консульстві зробили їй закордоний український паспорт без усяких вагань, і ніколи потім не запитували справку о громадянстві. Зараз дитині 14 років, хотіли зробити ID картку, немає громадянства. І така ситуація - закордоний укр.паспорт є, а справки о громадянстві немає.
-
Після оплати відправити через web form