PR CUAET
-
Всім потрібно здавати, і дітям від 14 років також. Тому краще одразу платити за сімʼю.
-
Навіть на сайті Посольства України в Канаді є інформація, що легалізація більше не потребується, і куди тепер звертатися для проставлення апостилю. Бо з 11 січня Канада перейшла з легалізації документів на апостиль. Ну, а ви можете робити, як вам того бажається.
-
Я просто очень понимаю всех, кто сейчас пытается понять хоть какие-то временные рамки. У нас aor был в мае, и в тот период очень многие проскакивали федеральный этап за-месяц-два. И мы такие бодрые и радые рассчитывали к концу лета получить пр и слетать в отпуск осенью. Но уже январь заканчивается, а пр так и нет.
-
Я знаю цей сайт, які пункти потрібно вибрати, щоб відповісти на моє запитання? там інформація від моменту отримання документів і до отримання вже PR, і ця інформація для всіх, а як ми знаємо, аплікаціям з України є пріоритет. Мені був цікавий досвід українців які через це проходили
-
Ніхто не запитує
-
Навіть посольство України..... Я вам про IRCC , а ви про організацію яка ніколи не мала відношення до легалізації ( це сфера відповідності консульств.
-
Я покидав територію Канади та повернувся назад. Подорож була лише на 9 днів, та офіцер при в'їзді нічого не казав
-
Дзвонить на гарячу лінії КУАЕТ та питайте в них. Там можуть бути виключення для таких ситуацій. у найскладнішому випадку можна з бабушкой до Ірландії. Бабушка залишається з дитинкой там на декілька днів, годує штучним молоком. Мати літить прямим рейсом до Канади, отримує воркпермит та наступного дня назад.
-
Я починав різноробочим в Гарден центрі. Грузив битонні вироби клієнтам. За 9 років встиг попрацювати в офісі, в продажах, дослужитися до віце-президента компанії, звільнитися, відкрити свої бізнеси, і десь між тим отримав юр освіту (це вже мій 5тий диплом) і ліцензію, і ось зараз Українцям допомагаю. Ми всі з чогось починали, це нормально що закордонному юристу з країни де зооооовсім інші закони, тим більше якщо англійська не ідеальна, тут треба буде починати з нуля. Але якщо є бажання, Канада, одна з тих країн де умовно немає стелі - якщо є бажання і багато наснаги - можна дуже багато чого добитися
-
-
Треба
-
Більшість компаній на construction, це маленькі компанії , і зареєстровані на домашній адресі власника. Так як їм не потрібні , офіси , секретарі , склади і т.д І люди подаються на номінацію , pr