PR CUAET
-
І без їхньої і з їхньою?
-
Так є, їх подовжили на 4 роки. Переживаю, щоб не відмовили в подовжений, бачила, що одна жінка писала, що отримали відмову на подовжений , потім затвердили все ж, але ще через місяць після пояснень. Сподіваюся, що це було виключення все ж таки
-
Якщо він разом з вами подається на ПР, то так Біометрію можна здати в Україні
-
О, а я ще хотів запитати, на зворотньому конверті підписували лиш свою адресу чи і адресу консульства? Бо я написав лиш свою, так як на сайті пише вписати зворотню адресу
-
Портал1- приходить окремо емейл де треба відповісти на питання типу зріст, коли прибули, адресу. Портал 2 також лист з запрошенням загрузить фото і підтвердженням що ви в Канаді. А це у вас секьюр акаунт
-
Вибачте, а чи не підкажете що треба вказати в розділі про навчання дитини, якщо приїзд в 2022 році, закінчили середню школу і зараз у 9 класі коледжу. Вказати назву і час середньої школи? Чи вже коледжу? І що ви обирали з рівня навчання: коледж диплом чи щось інше?
-
Всех, кто получил сегодня ITA, поздравляю! 🎉🎉🎉 Муж подал EOI сегодня, но после обеда, не успели, мог пройти с 53 балами:( ждём дальше
-
А чому ви вирішили, що ви не можете? Ви одна родина. Ваш чоловік подає на піар, а ви як депенданти будете у нього в аплікації і все. Моя родина 4 чоловіка. Чоловік не працює і не збирається навіть, у нього гарно функціонує бізнес не у Канаді. Я подала на піар, бо саме я працюю і відповідаю умовам програми, усі в моїй аплікації.
-
Для чого всі три? Для чого атестат якщо є вища освіта? Атестат точно має бути вес заявка окрема від диплому.
-
Вище написав , на моє запитання до консультанта , з приводу компаній які зареєстровані на домашню адресу , однозначної відповіді не отримав. Зʼявляються різні , якщо … Якщо зареєстрована Якщо є сттрахування Є чи немає ліцензії 🤷♂️ Краще проконсультуйтесь Я теж працюю в компанії , яка на домашній адресі , але співробітників трохи більше ніж один ) Знаю що люди так подаються і отримують