PR CUAET
-
Ні. Ви подаєте дату першого переїзду. Можна з чеками, або спрощеним методом с коефіцієнтом. Якщо перший час знімали готель - це також туди і їжа поки жили в готелі і були в дорозі. Moving не дуже просто самому рахувати, бо там і кожфіцієнти і ціна на їжу лімітована. Якщо все розпишут- то вже лекція буде.
-
Як же ж тоді жити з дітьми без іншуренс.. купляють? Чи є такі рекомендації?
-
Що ж тоді люди роблять? Купляють іншуренс? Чи є рекомендації?🥲
-
Місяць назад у фейсбукі писали, що в аеропорту Вінніпега виправили wp.
-
Та я не думаю, що мені так багато треба списувати, житло мені надали друзі на перший місяць, поки не найшов собі постійного. Так що житло і їжу я точно не буду включати. Дата першого переїзду- я полетів на літаку, я взяв тільки необхідні речі, це ще не був переїзд по факту. Все почалося пізніше, коли я знайшов постійну оренду, купив машину, тоді і почав їздити забирати помаленьку речі і відвідувати сім'ю на довгі вихідні.
-
Дякую. А якщо поза Україною, то висилають потім поштою в іншу країну чи особисто забирати потрібно?
-
Ещё есть нюанс если вы декларировали свою принципал резиденси в декларации есть такой вопрос, тогда да вы не имеете права, если вы нигде не декларировали что у вас есть недвижимость которую вы используете как основное место жительства. Все ок
-
Сьогодні мені прийшов до запит документів (заявка від 15/04/24), оскільки досвід мій за рік розгляду заявки згорів, тому я не маю що їм додатково надіслати, відповідно буду очікувати відмову. Ще й мій NOC забрали з healthcare вибірки, тому шанси тепер близько 0 🫣
-
Опа, а так можно і чи це щось дасть?
-
Я б писала вже дату остаточну переїзду, і ви зможете на всю сімʼю списати мілси і транспортні витрати (по чекам або по сімпліфайд методу)
-
Добрий день Є така ситуація: люди заїхали в Канаду 2 роки тому і повернулись назад. Мед огляд не проходили, бо думали, що не будуть повертатися в Канаду. Зараз розглядають можливість переїзду, але і віза, і ворк перміт лише до 2026 року. Питання чи можуть бути проблеми на кордоні і чи є можливість зараз пройти мед огляд? Також як можна було б продовжити візу і ворк перміт? Які були б подальші кроки в легалізації?