PR CUAET
-
User Маша Попова has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Там треба досвід впродовж останніх 5 років, мій вже перевалив якраз за 5 років
-
На підтвердження досвіду і фінанси. Це інша проблема, бо я не тримаю на рахунку 21 тис. Тому не знаю як це підтвердити
-
-
Так же имейл
-
Як швидко зараз розглядають поодинокі заявки на ВП? Я от думаю може відізвати свою заявку Грудневу де я додала дитину і тепер вона висить довго і не відомо скільки ще провисить..
-
Український досвід Але в мене досвід з перервами, тому там не все так просто.
-
Доброго дня таке питання може хто знає, якщо зараз в США по ю4ю але розглядаю можливість переїхати в Канаду. Чи дадуть дозвіл на роботу чи потрібно було заїджати до березня 2024?
-
Стосовно грошей, там точно включно з інвестиціями, якщо вони є, та грошима чоловіка/жінки. Якщо не помиляюсь, але це не точно, поточна зарплатня для OINP теж підходить для цього. А що ви відправляли про досвід до цього? І що запросили зараз? Це стосовно досвіду в Канаді чи закордоном? У мене український досвід через ФОП, переживаю що вони запитують
-
Ось таку відповідь отримали, чому немає запиту на біометрію. Подача 25.02.24 Нлмер аплікації маємо
-
1. Напишіть будь ласка чи заповнювали форму Imm5707 family для продовження перміту? В переліку документів є, але на сторінці де є цей формуляр, щоб завантажити і заповнити, написано, що його потрібно заповняти тільки тоді коли подавати якщо перебуваємо за межами Канади. 2. Яку відповідь давати на запитання- Apply for a new permit with the same employer чи Apply for a new WP for the first time? 3. Скільки часу чекали на отримання нового продовженого перміту? 4.Якщо віза закінчиться, то її треба продовжувати тільки коли потрібно десь виїхати на деякий час з території Канади, але коли є вже новий перміт? Якщо так, то як це зробити? А якщо не буде виїзду то візу не потрібно продовжувати? Дякую