PR CUAET
-
Мені в документах треба вказати назву документу про отриману освіту(не оцінки).Наприклад,як в нас»Атестат….» Я знову перепитала завуча школи,а вона не знає.Каже ,що дочка останній рік вчилася онлайн і тому треба питати в онлайн-школі. Написали-чекаємо.
-
Треба до них звонити в контакт центр (звонити треба з самого ранку - 08.00, бо потім не дозвонитеся) і сказати, що паперовий документ ворк перміту не прийшов вам по пошті. Доступно все працівнику контакт центру пояснити. Тоді вони вам повторно вишлють ще раз ворк перміт.
-
Дякую.Бачу що по Uhaul вдвічі більше, а на їжу ніяких чеків.
-
Ви знаєте я тут провела маленьке своє опитування. І ніщо не збігається. У всіх різні кейси по кількості людей,по місту проживання,по родичах з пр чи гр і можу вам сказати що співвідношення немає взагалі ніякого. Єдина правильна відповідь думаю залишається лиш те що попадає в руки людині яка все робить по протоколу. Іншого пояснення немає. Уявіть ви зі стажем знаєте які етапи можна в роботі обійти. А збоку новачок який знає що все потрібно робити по пунктах.От і все. Питання чи можемо ми вплинути на пришвидшення чи просунення тих пунктів?🤷🏻♀️
-
Привіт всім, відправила лист з проплаченим конвертом в Едмонтон з проханням вислати мені паспорт. Тиша ;) цікаво, в кого які були терміни
-
так,ви самі обираєте, що по якому методу краще. можна uhaul)
-
Дуже рада за АОР для квебекців, але якась цікава тенденція відбувається, їм видають на 1-1,5 місяця швидше(24.04.24 подача), ніж іншим провінціям, чи вони дійсно мають свою чергу, чи це співпадіння🤔
-
Здравствуйте, хотел бы сыну 17 лет продлить визу для выезда в Мексику на неделю. Она просрочена но это ведь не проблема? Мы подались на стади пермит ему всё ещё ждём ответа от иммиграции но это не проблема мы можем и до сентября этого года открыть это до когда его актуальный ворк пермит заканчивается. Можете ответить пожалуйста, может ли он сам податься с моего аккаунта IRCC, мы так делали когда детям продлевали паспорта, и откроют ли её? Просто многие задаются этим вопросом и я аж заволновался.
-
Щиро дякую Вам🫶
-
Жодного з вами перерахованих (себто не дату сертифікації) Треба писати дату початку роботи = реального стажу по NOC
-
Жду Подача 1 мая
-
Дякую.Ні,мені просто назву документу.
-
Я трошки далі липень і теж тиша
-
Спробуйте в Приват 24 змінити номер на канадський
-
Розкажіть це тим з квебеку, хто отримав аор на 10 місяців пізніше, ніж їх "сусіди" по датам 😆😆 Це рулетка як і все інше (крім того, що Квебеку ще невідомо скільки чекати сертифікат селексьон, і що буде після нього ще нажал ніхто не знає)