PR CUAET
-
Доброго дня, є рекомендаційний (не обов'язковий) лист дозвіл, що має заповнити батько. Тут є шаблон travel.gc.ca/travelling/children/consent-letter Для виїзду з України дозвіл на вивезення дитини не потрібен. Це я вам кажу як адвокат. Також маю реальний кейс, мої клієнти виїжджали в листопаді минулого року в Україну, та у січні цього року в Мексику, при аналогічних обставинах (дитина канадієць, батьки українці, подорожувала дитина лише з мамою), жодного разу дозволу від батька не питали, хоча вона мала при собі.
-
Доброго вечора! Хтось може поділитися посиланням, щоб замовити ноутс щодо розгляду справи?
-
через web form secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application/Form/72
-
все вірно
-
У мене не має.Вибачте
-
Lilico
-
У меня такое было с 18 ноября по 31 декабря. Не знаю, что помогло Но я ездила в консульство и просила подтвердить, что они анулировали 3-й паспорт и не забыли это сделать. И на следующее утро сразу пошла персонализация. Может так совпало, но не думаю. Так как знакомая сдавала после меня и ей за 7 дней его изготовили. Сдавала 3 паспорт ребенка при подаче на новый, а они потом звонили и требовали 3 паспорт снова. А потом скащали -ой, я не заметила отметку в системе. Так что я им не доверяю
-
Подача 21 листопада 2023 Біометрія 20 лютого 2024(були дозапити на мілітарі і свідоцтво про народження родича) Eligibility 6 березня 2025 Також отримав лист,щоб додати документи (знову мілітарі,police сертифікат(я їх подавав раніше,просто написати їм це ,чи заново додавати?) також financial information (тут просто останній пей чек скинути їм,чи ще щось потрібно?) Також запити на дружини і дітей на мед огляд.