PR CUAET
-
Поділюсь тут історією про те як важливо розуміти хто рахує твої гроші :) Декілька років подавала декларацію про доходи з одним бухгалтером. Не перевіряла детально, дохід зійшовся і ок. Отримувала свої повернення чи прохання доплатити, закривала питання з CRA і все. Нещодавно прийшов лист-запит від CRA з проханням пояснити декларацію за попередній рік. І виявилось, що мій колишній бухгалтер зробила доволі неприємну помилку. Помилку, яка може коштувати мені грошей і проблем. Long story short, мені дуже допомогла розібратись з цим кейсом @Catcorporation2024. Проконсультувала по ситуації, документах, які треба зібрати, написала відповідного лист в CRA і подала пакет за мене. Наразі чекаю відповіді від CRA, але вже з законної позиції що може і мені винні, а не я. Тому дуже раджу перевіряти кому довіряєш фінансові питання і рекомендую Ольгу до співпраці!
-
До нас у гості приїхала подруга доньки. В аеропорту Торонто отримала WP. Що правда це було в четвер 😊
-
Мій бухгалтер колішній був не по КУАЕТ. Він і мортгейдж консультант , доречі…і в моєму випадку, я вважаю, це був людський фактор. Типу «а , ну нічо, давай нічо не відповідати, пронесе, там же не мільйони». Помилку визнавати також людина не збиралась, типу не смертельно і ок.
-
Чи ви вже мали відповіді на це питання? Бо ми маємо таку саму ситуацію
-
Я просто подался по новому паспорту, но в старом виза есче на 3 месяца и пока нет ответа...
-
Ми вже у середу летимо до Торонто тому сумніваюся що вони відпишуть до того часу
-
Заповнити форму і вислати на консульство
-
Підкажіть, будь ласка, коли заповнюєш PDF форму IMM 5669 на депендента її підписує депендент-людина, на яку заповнювали,чи головний аплікант?
-
Колись я працювала в CPA. Так ось аккаунтент з 35 річним стажем якщо помилка не багато коштує - відшкодовував з кишені якщо йому ліньки було болатись з CRA, або була припущена помилка кимось з співробітників. Якщо більші гроші- тоді вже страховка працювала. І так ми всі люди. Але якщо людина називає себе спеціалістом і не несе відповідальність за свої вчинки - то … Ну і добре що ви знайшли хто вам допоміг
-
Закончилась когда подавалась
-
Всім привіт В мене дитина народилася в Польщі і нам потрібно продовжити їй паспорт Але не можу зрозуміти чи їй потрібний переклад свідоцтва на українську мову і що саме за печатка має бути Якщо потрібний переклад то чи можете підсказати де можна завірити український переклад свідоцтва?
-
Скажите , а у вас предыдущая виза уже закончилась когда вы подавались , или можно раньше ?
-
Доброго вечора. Потрібна ваша порада. Ситуація: при оновленні даних в Резерв+ бачу статус «На обліку. Порушення перебування на обліку». Ніякої додаткової інформації не можу знайти. Питання: чи дійсний буде QR код та сам документ при оформленні закордонного паспорта в посольстві? На що очікувати в цій ситуації? Дякую.