PR CUAET
-
Я не плутаю,я розповідаю свою історію,і таке може бути.
-
Можливо,але офіцерів ніяких не було... Якщо думаєте за ВП краще робочі часи
-
Не плутайте людей) це різні речі) Міграційна служба працює цілодобово, звісно вночі персоналу менше, але вночі теж прибувають міжнародні рейси, тому вони не можуть не працювати.
-
Тому краще розраховувати час прильоту
-
Зловив хтось сьогодні?)
-
Всім привіт, хтось може підказати, для подачі на нову візу дитині потрібно прикріпити свідоцтво про народження, його потрібно перекладати на англійську ? Чи українського достатньо?
-
Напишіть в приват будь ласка
-
‼️ Update: ‼️ ✅ 04.12.2023 Submitted заявка ✅️ 16.07.2024 АОR та запит на біометрію (час очікування 7 місяців) ✅️ 06.03.2025 Eligibility passed та дозапит документів (час очікування 8 місяців). 🟦 Для основного апликанта: ➡️ - letter of employment ➡️ - recent paystub ➡️ - police certificate (з України). 🟨 Для депендента: ➡️ - medical exam ➡️ - police certificate (з України) ➡️ - military service Бажаю всім швидких оновлень!
-
Привіт, вам вдалось дістати довідку?
-
Я більше місяця пробувала
-
З компа, з safari, починала 23.59 і пару раз верталась
-
Всі слоти були вже зайняті о 12:01 . Як , як це може бути . Хто їх встигає забрати????? Кожну ніч сиджу і зовсім нічого 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
-
Вы зловили з телефону або з компа?
-
Ну це вже радує )) значить то ми такі повільні ) Ви равео в 00 натискали ? Чи трошки раніше?
-
А де? Яке консульство? І за яким часом ловили?українським
-
Як?