PR CUAET
-
Подскажите, а как вообще АИП приходит? В смысле как информируют аппликанта что его заявка одобрена. Приходит сообщение на эл. адрес? А если через консультанта подавался значит приходит ему на почту? Или нужно самому мониторить и заказывать АТИПы?
-
А якщо є вже новий ворк перміт до 28 року а старий ще до 26 то цей старий ще дійсний? І чи можна щераз буде податись в 2026 році щод продовжили ще на рік?
-
Доброго потрібно допомога у кого була схожа ситуація Зараз у мене є головне питання, яке ввело мене в ступор. Як і всі інші, я маю Work Permit з обмеженнями. Ми не знімали ці обмеження, оскільки після приїзду я брала участь у різних онлайн-зустрічах для українців із юристами. Я особисто запитувала, чи можу індивідуально викладати уроки музики дітям вдома та чи можу відкрити організацію дитячих свят, виконуючи роль організатора. Мені відповіли, що якщо я не пов’язана з офіційними дитячими садками та школами, то це дозволено. Ми приїхали за гуманітарною програмою. Зараз займаємося всіма питаннями, пов’язаними з податками, і я нарешті щаслива, що можу офіційно показати свій заробіток. І раптом мені кажуть: «Ти не маєш права так працювати, бо у тебе є обмеження». Я в розгубленості й не розумію, як так сталося. Навіщо я слухала ті зустрічі та
-
Яка вартість?
-
Ноутси двічі замовляв... справу з жовтня по січень не відкривали
-
Що не можу працювати in …. Садки та всі школи Але почала хвилюватися бо сказали що якщо я вчитель музика та викладаю індивідуально то це теж обмеження І я не знаю де подивитися цю інформацію
-
Так я подалася по гуманітарній програмі та маю неприємну ситуацію тому і запитую у кого був в цьому досвід
-
Вітаю! Буду вдячна за допомогу розібратись як краще зробити. Ситуація наступна: потрібно зробити візу або стаді перміт 16літньому сину мого чоловіка. Дані: Син в Україні, закінчує 9 клас. Отримав свіжий загран паспорт. Восени буде 17 років. Є намір забрати хлопця в Канаду, жити. Навчатись, працювати. У батька опен Ворк перміт до вересня 2026. Готові подавати на візу. Але 1. Чи потрібно подаватись на візітор зараз (бо швидше) а потім по приїзду робити стаді перміт? 2. Чи подаватись на стаді перміт, на основі Ворк перміту батька? 3. Краще зараз батьку оновити свій Ворк перміт щоб +3 роки і вже на основі нового ВП подавати на візу для сина? Я заплуталась, не знаю як буде грамотніше. До кого звернутись? В Україні є спеціалісти хто цим займається і допомагають в супроводі подачі на візу… чи краще в Канаді шукати міграційних консультантів? Буду дуже вдячна за відповідь ♥️
-
Вітаю! Буду вдячна за допомогу розібратись як краще зробити. Ситуація наступна: потрібно зробити візу або стаді перміт 16літньому сину мого чоловіка. Дані: Син в Україні, закінчує 9 клас. Отримав свіжий загран паспорт. Восени буде 17 років. Є намір забрати хлопця в Канаду, жити. Навчатись, працювати. У батька опен Ворк перміт до вересня 2026. Готові подавати на візу. Але 1. Чи потрібно подаватись на візітор зараз (бо швидше) а потім по приїзду робити стаді перміт? 2. Чи подаватись на стаді перміт, на основі Ворк перміту батька? 3. Краще зараз батьку оновити свій Ворк перміт щоб +3 роки і вже на основі нового ВП подавати на візу для сина? Я заплуталась, не знаю як буде грамотніше. До кого звернутись? В Україні є спеціалісти хто цим займається і допомагають в супроводі подачі на візу… чи краще в Канаді шукати міграційних консультантів? Буду дуже вдячна за відповідь ♥️