PR CUAET
-
Ось дивіться, я мати двох дітей. Моє місто не окуповане, але було. Мій дім приватний розбомблене, я маю докази цього, заведене кримінальну справу, бо в мене жив табун недоразвитих, я приїхала до Канади 6 лютого 2023 року, 6 березня 2023 року вийшла на роботу фул тайм, мову ніколи до цього не вчила, але вивчила і у серпні здала. На піар подала і всю свою родину включила до себе в аплікацію і до речі мені 46 років. Тож бачите скільки таких як ви і це зльоту
-
Якщо Вп ще дійсний 1.5-2 роки то зверніть увагу на Альберту, Саскачеван.
-
Дякую Бо не могла розібратися чи reference letter чи employment letter
-
В Альберте люди сегодня радовались, кто в июне, июле подавал, сегодня получили, но сроки ухудшились и стали дольше. Ой, так вы только собираетесь, так это столько воды за полгода утечь может. Как подадите на номинацию, получите ее, тогда и будете размышлять. Мужа конечно включайте к себе, по воссоединению не успеете
-
Извините за глупый вопрос, но как набрать 700+ без номинации? Даже 600... У меня CRS 473. 33 года, бакалавр укр. ВУЗА, три года foreign work experience по TEER 0, 17 месяцев работы в Канаде по TEER 0, celpip L10/R11/W12/S10, 30 баллов за супругу, весной добавится ещё 5 за ее год работы. LMIA в процессе, но и с ним, и с 5 баллами супруги будет всего 528, при последнем draw 546. По BC PNP 110 баллов при последнем draw 120. Рабочее разрешение ещё полтора года. Без французского вообще непонятно как разруливать PR.
-
А за нас вже стали забувати. Бо є нові війни Ізраїль, Палестина, Йемен тощо. З вас за цей кейс візьмуть від 8000 сад, кейс так собі, розгляд може тривати 2 роки, там є квоти і вони малі. І що ви будете потім робити, коли не дай Боже відмовлять, а у вас вже і ворк перміт тютю.
-
Всем привет. Как сейчас с новыми паспортами и продлением WP. Кто сейчас в теме, поделитесь пожалуйста последней инфой. Мне очень скоро предстоит подобная процедура. Всем спасибо.
-
Почитайте все вище. Я відповідала жіночці за гуманітарну програму. Що з такими кейсами як у неї , нас пруд пруди. Так я отримала, але по економічній. Точніше Атлантика. Я все написала, робота фул тайм, ендорсмент, сетелмент план, десигнейте летте, англійська, підтвердження стажу і тд