PR CUAET
-
Я так 8 місяців шукала ті слоти і проклинала все на світі)) а вчора зловила 2 для дітей. Тож наберіться терпіння!☺️
-
Написала вище 👆
-
Щоб заповнити заяву на отримання довідки про несудимість з Німеччини онлайн, зайдіть на сайт Федерального управління юстиції http://www.bundesjustizamt.de/ там є вся інформація і вимоги до заповнення заяви онлайн. Якщо не зможете подати онлайн, відправте почтою, заповнивши заяву. Щоб отримати заяву для заповнення, напишіть електронний лист на адресу [email protected] вам дадуть відповідь, саму заяву, і напишуть на який рахунок оплатити 13 євро. Ви повинні роздрукувати і заповнити просту заяву і підписатися в нотаріуса. Підпис повинен бути завірений у нотаріуса. Вам потрібно роздрукувати чек про оплату 13 євро і роздруківку долучити до заяви. Заяву і чек положити в конверт і відправити на адресу Bundesamt fur Justiz-Bundeszentralregister-Referat IV2, 53094 Bonn, Germany Лист з Канади до Німеччини буде летіти 3 тижні. А от коли він повернеться, не знаю. Ще чекаю
-
Давайте ви будете спілкуватися трішки коректніше, роблю усне попередження вам. “4. Внесення відомостей до Єдиного державного реєстру призовників, військовозобов’язаних та резервістів і взяття на військовий облік громадян України чоловічої статі віком від 16 років, яким у рік взяття на військовий облік виповнюється 17 років, до 25 років, зокрема тих, які перебувають за межами України, здійснюється шляхом електронної інформаційної взаємодії Єдиного державного демографічного реєстру, відомчої інформаційної системи ДМС, інших інформаційних систем, реєстрів та баз (банків) даних відповідно до статті 14 Закону України “Про Єдиний державний реєстр призовників, військовозобов’язаних та резервістів” та Єдиного державного реєстру призовників, військовозобов’язаних та резервістів засобами системи електронної взаємодії державних електронних інформаційних ресурсів “Трембіта”.”; t.me/prcuaet/336574/494326 Знаю таких ще 2 кейси, треба писати листи і питати, або якщо є можливість їхати туди (при умові якщо вам 18-25 років).
-
мені здається,що вчора 99% людей в Оттаву тільки половили,майже не чула за Торонто чи Едмонтон
-
Оттава, в 11.50 вечора по Україні
-
Вчора дійсно було багато слотів. Зловили на серпень, бо ще час дозволяє.
-
Теж питання, який час та місце
-
Думаю буде завтра🤞🏻😁
-
На ту ж годину що ви ,хтось ще був чи ні ?
-
Оттава, в 11.50 вечора по Україні
-
Так. В запиті все розписано що від Вас потрібно.
-
@goodkovsky Віталію, це стандартна практика? Як на мене це ламання системи (CRS) «через коліно», бо зрозуміло чому dependant не подавався. @OstapBosak долучись, твоя думка також цікава.
-
Якщо б було хочаб місяць ще можна розглядати, але тиждень? Вибірку ПНП просто можуть не провести
-
Дякую. Так я їх вказував як unaccompaniing, дружина не здавала англійську і консультант тому порадив мені самому подаватися а їх потім додати на федеральному етапі. Наче це звичайна практика