PR CUAET
-
також якщо час дозволяє ловіть сьогодні слоти в Оттаву на 3вересня по українському часу в 7:00 по ідеї їх мають виставити
-
Спасибо
-
Вже писали вище, що треба тупо клацати кожний слот. І не рівні цифри типу 12.00, 12.30 Всім успіху!
-
Дуже дякую! Бо мені здалося, що на старий приймати то таке собі.
-
Подача 21.03.2024 11.03.2025 AOR + біометрія( оплата при подачі) Одна людина, Онтаріо.
-
Англійська, до речі, не є обов’язковою для dependent, лише для principal applicant
-
Саме так. І вже є в цьому чаті історія коли відмовили, тому що коли прийшов дозапит : де ви? То відповіли що не в Канаді. А також є кейси коли люди виїзжали і кажи ось ми і отримували еджибіліті. Але в статусі Візітор це теж можливо
-
На оффициально сайте сказано, что на момент подачи иполучения ПР - должен быть в Канаде. Валидный статус - это отдельный пункт, независимый от момента подачи и получения ПР. То есть, в момент принятия решения по елиджибилити статус должен быть. To apply to immigrate under this policy, you must: - be a Ukrainian national - be a family member of a Canadian citizen or permanent resident including their spouse or common-law partner child (regardless of age) grandchild parent grandparent, or sibling (or half-sibling) - be in Canada when: you submit your application you’re granted permanent residence - have valid temporary resident status in Canada, or have applied to restore your status if it has been expired for less than 90 days - hold a passport or travel document, or provide supporting identity documents if you don’t hold one - provide a signed statutory declaration form (IMM 0191) from your family member in Canada explaining your relationship to them, and - be admissible to Canada
-
Почему кому то дают 30 дней на милитари, кому то 7? Странно
-
Дякую!!!
-
З України їде дівчина, хоче скористатись нагодою і привести блок цигарок. Питає у мене які цигарки краще взяти і за скільки їх тут можна продати. 🤣 сміюсь з того, що ні вона, і у мене в сім'ї ніхто не палить і я взагалі в сигаретах не розуміюсь. Навіть не знаю що їй відповісти. Сказала, що запитаю у фахівців з паління.😁
-
Дякую
-
Так все дуже добре видно. Але треба тільки уважно прочитати! Дякую що написали
-
Покажіть що за лист видалив особисту інформацію.