PR CUAET
-
Правила групи: telegra.ph/Rules-02-23-106
-
/rules
-
Здравствуйте.Вопрос!Мы подаемся на продление ворк пермит для всей семьи.У детей на данный момент статус-визитер.Старший сын учится в школе.Какой статус запросить для него?Такой же(визитер)или стади пермит?Или это только для студентов?
-
Підкажіть, будьласка, як підвязать AOR в IRCC акаунті?
-
Скажіть, будь ласка, яким способом ви замовляли довідку про несудимість з Німеччини в цьому році?
-
10×15 нема, але є 4×6, чи то підходить на 100%, не знаю, але як розумію для дітей такі ж правила, то якщо всі роблять на дітей, то для дорослих теж вийде
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка, хто подавався на продовження візи, після отримання ворк перміта. Подаю чоловіка я сама з свого кабінета IRCC, потрібно заповнити форму 5476, хто заповняв її? Можливо є якесь посилання для покрокової інструкції? Буду дуже вдячна
-
У фото сервісі вам роблять фото, а роздрукувати ви можете самі
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка, хто подавався на продовження візи, після отримання ворк перміта. Подаю чоловіка я сама з свого кабінета IRCC, потрібно заповнити форму 5476, хто заповняв її? Можливо є якесь посилання для покрокової інструкції? Буду дуже вдячна
-
На офіційному сайті