PR CUAET
-
Треба тільки 6 міс досвіду за останні 3 роки, я б не бралась перевчатись на медсестру зараз, бо це довго і дорого. Я обрала з тих професій де можна знайти роботу на зараз, без навчання і швидко набрати 6 міс досвіду, та й то переживаю чи не змінять список професій через 6 міс
-
26 березня 2024 submitted, 13 березня 2025 AOR та запрошення на біометрію - 2 людини, Ванкувер
-
Це гілка. Є гілка загальна по податкам та CRA - t.me/prcuaet/100008
-
Строк дії ворк перміту залежить від строку дії паспорта. Якщо ваш паспорт діє до 2028 року, то ви можете подавати заявку на новий ворк перміт із старим паспортом. Ворк перміт видають на 3 роки або до кінця строку дії паспорта (але не довше, ніж на 3 роки).
-
Добрий день.Підкажіть,які документи брати з собою,коли їдеш забирати вже паспорт?Лист з трек номером і паспорт?
-
Десь вище писали, що були вчора в Оттаві і їм сказали, що від 13.03 треба мати фото.
-
Як повар наприклад ?
-
Ще не отримали також.
-
Якщо фото треба було оновити приблизно до 20 січня 2022 року, то я би писала в консульство. Якщо фото треба було оновити пізніше, то поки діє воєнний стан, паспорт вважається дійсним.
-
Доброго ранку. Хотіла запитати чи ті люди які отримали аор але не отримали запит на біометрію з лютого, вже отримали запрошення на біометрію. Бо в нас все ще немає.
-
Хто робив нові паспорти нещодавно. Чи роблять вони фото на місці? Чи обов'язково треба вже готові з собою мати?