PR CUAET
-
Прогнози наразі пальцем в небо, але багато консультантів кажуть про 435-460 по різним категоріям
-
дякую! бажаю щоб у вас були гарні бали! у мене в кабінеті є зелений банер де написано про затримки, тому я морально приготувалась чекати, але то мабуть боги селпіпу зжалились наді мною, бо я прокидалась в паніці що провалила тест і оновлювала сторінку в тому кабінеті нещасному по 100 разів на секунду 😂
-
Нажаль, все залежить від строку дії вашого українського закордонного паспорту. Будь-які канадські документи будуть обмежені строком дії вашого українського закордонного паспорту. Люди навіть до Європи і України літають, щоб отримати новий паспорт, після чого подаються на нові ворк перміти. Паспорт із строком дії ще понад три роки - ворк перміт на 3 роки - канадська віза. Це послідовність оформлення документів.
-
Не можу розібратися, якщо WP в процесі погодження, а старий WP, як і SIN, до 21го березня, то я не зможу продовжити SIN на базі листа від IRCC поки перміт не прийде. Правильно?
-
Так
-
На скільки Ви здали тест?
-
Моїй сестрі вчора прийшов АОР і запит сплатити біометрію, все одразу ж зробили і прикріпили квитанцію про оплату. То сьогодні вже прийшов лист, що все побачили і прикріпили🙂 тож сподіваюсь і сам лист запрошення прийде швидко
-
User Екатерина Кузнецова has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Милана has been kicked from the chat because this user is in spam list