PR CUAET
-
КУАЕТ: чи обовʼязково мати медогляд протягом 90 днів після вʼїзду, якщо людина просто відвідує родичів на 1 місяць раз на рік і не планує працювати? Мудьтивіза W1 type. Дякую
-
Ну правила не говорять що вище мінімальної мусять давати. Правила говорять що нижче мінімальної точно не дадуть. А далі на розсуд міністерства. З досвіду колег з Саскачевану без середньої в деяких випадках дають (якщо є причини і пояснення від роботодавця), але в більшості випадків не дають.
-
Перміт для роботи/статусу, в якій людина не зацікавлена. Віза активна, в країну впустять ?
-
Вы про гуманитарную? Вот почитайте t.me/prcuaet/2427/58972
-
Добрый день. А можете немного поподробнее написать что это за программа? Там несколько стримов, но без отсутствия опыта вроде не видела. Поделитесь, пожалуйста.
-
Проблема в тому що людина отримала довгостроковий статус (6+ місяців) який умовний на медогляді. Якщо умова не виконується, статус може бути втрачено. Впустити я думаю швидше за все впустять, але теоретично в цьому можуть бути ризики. Якщо є можливість то я б рекомендував його пройти, навіть якщо прострочили, і мати з собою документи про це