PR CUAET
-
Доброго вечора. Хтось може прокоментувати 12 слотів на 11.09.2025. Але пише, що сервіс недоступний.
-
Мені скасували як раз в той день (за 30 днів) коли чекала повідомлення про перше підтвердження. От ймовірно що людина на ту саму годину підтвердила (мабуть забукала раніше мене), а мій скасовано і лист на пошту "що по технічним причинам, бо у них був збій який дозволив зловити слоти на раніший місяць".
-
Прийшов і моєму сину сьогодні лист, що йому треба було подавати заявку на ворк перміт в паперовій формі. Й нікого не хвилює, що до заявки був доданий валідний ще майже 10 років паспорт. Підскажіть будь ласка як запросити повернення коштів?
-
Можливо. Але я стикалася з тим, що ті, хто має сертифікат відбору Квебеку, можуть вступати на тих же умовах, що й місцеві. І немає значення, за якою програмою отримано цей сертифікат.
-
А как быть если текущий WP заканчивается. И уже 2 заявки одна с июля и вторая с февраля и обе никак не пропроцессят.
-
Дякую
-
Вступати, так. Але потім платити как іноземний студент. А тут безкоштовно, ну майже
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠 🔠🔠🔠🔠🔠 Друзі, якщо Ви думаєте про зміну кар'єри та хочете працювати онлайн, є вакансії у Tравел агентстві (www.Gloriatravel.ca). Ви маєте можливість пройти місячну школу, отримати сертифікат і почати повноцінно працювати онлайн в агентстві Gloria Travel. Лінк на реєстрацію: docs.google.com/forms/d/11bnIEnMgw1tnGAoMABsVR6KuZC4qugmGuGyio21fLOw/ #gloriatravel. #реклама