PR CUAET
-
Дякую. Тодi вчу англiйську та очiкую PR))
-
Доброго ранку, під скажіть а які дні і години жива черга на відбір паспорта в Едмонтоні?
-
Зазвичай йдеться про всю територію країни громадянства. Так Канада реагувала після 2014 на біженців з України: ви не можете жити в Донецьку, але є інша Україна, будь ласка, живіть там. Тому це питання більше на розсуд офіцера.
-
Тут теж орієнтувалась на попередні повідомлення, бо дехто писав, що за три дні чи за тиждень номер отримували з пріоритетних) Два тижні - це класно, чекаю на свій) Розумію, що номер по суті нічого не дає, але приємно якийсь апдейт отримати 😅 Усім бажаю супер швидких номінацій!
-
А дитині і такий лист не приходить приходить що заявку подано і номер справи і йдете і подовжуєте хелс карту
-
Скажіть будь ласка чи хтось знає в які години приймають документи на новий паспорт в пн та вт в Торонто? Мені взагалі нічого не показує. Мені просто потрібно орієнтуватися, бо маю ще одну зустріч в Торонто назначити і не розумію на коли. В Оттаві, до прикладу, в пн слоти після обіду, у вт до обіду. Я розумію, що потрібно ще той слот зловити, але хотілося орієнтуватися приблизно хочаб.
-
Земляк ))
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка🙏 Як заповнити цю форму? У мене син 14 років, навчався 7- 8 клас в школі, наразі 9 в коледжі..... як вказувати ці дані в Study Permit? А донька навчається в школі ( 6-8клас). Щось я зовсім заплуталась🫣
-
Может вы знает, входит ли в эти требования работа в Канадской компании с необходимостью покидать страну? Много пишут, что нельзя после порталов?
-
Емейлом