PR CUAET
-
User Valeria has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
😀😀😀🇺🇦😀🟣😀 на тему СПОНСОРСТВО. ✨Дата та час: 23 березня 6:00 PM EDMONTON 8:00 PM TORONTO ✅Організатор вебінару: Телеграм-чат для новоприбулих українців у Канаді http://t.me/prcuaet ✅Спікер: ліцензований міграційний консультант Богдана Степаненко-Липовик License: # R707276 Email: [email protected] 💡Опис вебінару: Розглянемо важливі аспекти, пов’язані з отриманням посвідки на проживання в Канаді через спонсорство, а також детально ознайомимося з типами спонсорських імміграційних програм: - Спонсорство чоловіка/дружини/цивільного партнера; - Спонсорство дітей; - Спонсорство батьків; - Спонсорство для одиноких людей з постійним імміграційним статусом в Канаді; - Спонсорство осиротілих родичів. ❗️Реєстрація обов'язкова: forms.gle/UMwnNP3hV3ZRwBjP8 #спонсорство #sponsorship
-
User Лиза has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Копії паспорта не треба
-
Тут сам Бог не знає) тільки е-консул.
-
Добридень. Мене звуть Дмитро Литов, я професійний перекладач, акредитований у нотаріуса в Оттаві. Роблю переклади для жителів провінції Онтаріо. Якщо ви живете в іншому місті провінції Онтаріо — можна зробити ПДФ-файл з завіреним перекладом, який Ви зможете завантажити на сайт IRCC. Всі переклади з нотаріальним завіренням. Мови: англійська, французька, українська, російська, німецька, голландська. З 2012 року у мене робили переклади багато людей в Оттаві, а також в регіоні Кітченер-Ватерлоо. Чого я поки що не роблю: водійські права і документи для України або українського консульства (наприклад, довіреності). Але документи для канадських органів — будь ласка (різні свідоцтва, судові рішення, довідки, і взагалі досить довгі документи). Також перекладаю усно з/на вище перелічені мови у різних канадських органах влади. Пишіть [email protected] , можна також телефонувати (613) 600 3062.
-
Вище посилання на офіційну сторінку консульства України в Торонто
-
Графік прийому громадян | Генеральне консульство України в Торонто toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/grafik-prijomu-gromadyan