PR CUAET
-
Можна. Встановіть додаток Canada Post, і ви будете бачити, чи відправили вам вже вони листа, чи ні.
-
Всім привіт 🙋🏻♀️ шукаю поради стосовно оновлення закордонного паспорту для себе і для дитини, в Канаді не щастить спіймати слот, в Україну їхати не варіант, тим паче з дитиною. Чи є варіанти поїхати до Франції або Единбургу та там зробити паспорт? Можливо хтось так робив і порадить як краще і де краще, буду дуже вдячна за інформацію ❤️🙏🏻
-
Вигрібають весь франкомовний пул здається наразі
-
Реєстрація в Україні - сторінку з останньою пропискою внутрішнього паспорта або додаток до ІД когось с батьків. Адресу в Канаді - водійська ліцензія, картка МСП, чек за оплату житла. Будь що де є ваша канадська адреса.
-
Ніть, вони хочуть щоб ви вчили другу офіційну мову Канади 😉
-
379 скор…. Вони по ходу хочуть щоб ми всі поїхали з Канади і так вирішать кризу з житлом 😁👌🏼 Пару десяткам тисяч кандидатів зі скором 450+ які вже в Канаді стало дуже обідно)
-
🔸Cut down – скоротити, зменшити ▪️Example:We need to cut down our expenses to save money. 🔸Cut off – відрізати, перервати ▪️Example: The company cut off the electricity because we didn't pay the bill. 🔸Cut out – вирізати, припинити ▪️Example: You should cut out junk food if you want to lose weight. 🔸Cut in – втручатися, перебивати ▪️Example: She kept cutting in while I was speaking. 🔸Cut back – скоротити, зменшити ▪️Example: We need to cut back on our use of plastic to protect the environment. 🔸Cut up – розрізати на шматки ▪️Example: She cut up the vegetables for the salad. 🔸Cut through – прорізати, пробитися ▪️Example: We decided to cut through the park to get there faster. 🔸Cut down on – зменшити споживання ▪️Example: I've decided to cut down on sugar. 🔸Cut out for – підходити, бути створеним для чогось ▪️Example: She is really cut out for teaching. 🔸Cut across – перетинати, скоротити шлях ▪️Example: We can cut across the field to get there quicker. #eloquent_vocabulary
-
Это tax return. Выплата от провинции не меньше 1000 должна быть (в ВС 1500). Это помимо child benefit
-
IRCC міняє стратегію кожні 6 місяців. Ти фізично не можеш встигнути за ними.
-
Французька завжди буде козир, навіть при потенційному закінченні квоти, вона лише додає CRS бали. Звісно, вирішувати аплікантам. IRCC має свою стратегію і проводить вибірки згідно неї, кандидати або підлаштовуються, або «обіжаються», тут хто що обирає.
-
У додатку Canada Post ви можете бачити, чи вам його вже відправили. І можете бачити, які листи до вас у дорозі. Я відслідковувала свій ворк перміт через додаток Canada Post
-
Це вам family doctor підтвердив для CRA?
-
Це нічого не дасть, бо відправляють перміти звичайною поштою, а вона не трекається
-
Можу дати інформацію по Туреччині. Робив особисто в консульстві.
-
Потрібно відпрацювати мінімум 600 годин. Якщо оформите на рік то 55% від найвищої зарплати, якщо на 1,5 то 33%. Найраніше можна податися за 12 тижнів до дати родів. Тут все детально пише: www.canada.ca/en/services/benefits/ei/ei-maternity-parental.html
-
Форма t2201 лікар заповнює, далі в податкову анкету, вони можуть затвердити, а можуть і ні
-
Вона додає бал тільки тим у кого англійська не ідеальна або інші параметри не на макс вижаті. Тому НЕ завжди.
-
В Альберті нема нічого
-
За цим посиланням ви можете переглянути час очікування travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-information-resources/global-visa-wait-times-DEACTIVATED.html Зараз у Польщі 3 дні. Скільки часу йде на вклейку і отримання паспорту, не знаю. Може варто у польських групах попитати.
-
Шановне панство! Будьте обережні! Не передавайте особисті дані шахраям які обіцяють піймати для вас слот. Ви втратите кошти і можете отримати проблеми у вигляді кредитів на ваше ім'я. Таких випадків все більше і більше. Вас ніхто не захистить, крім вас самих!!
12 Jan 2024, 17:45
467401/467934
15 minutes ago