PR CUAET
-
Друзі, звертаюся з проханням як мама, яка зараз далеко від свого сина і дуже хвилюється за нього. Мій син — військовий, служить у штабі під Сумами. Разом із чотирма побратимами вони шукають будинок або квартиру для оренди в Сумах або поблизу. Хлопці пересуваються на цивільному авто, одягаються в цивільний одяг, ніякої військової техніки чи форми. Зараз вони змушені виїжджати з місця, де жили — там стало небезпечно перебувати. Всі вони порядні, відповідальні чоловіки, гарантують вчасну оплату. А якщо у когось є будинки чи квартири, що залишилися без нагляду через виїзд за кордон, хлопці можуть доглядати за житлом, підтримувати порядок і безпеку. Я зараз знаходжуся в Канаді, серце розривається від тривоги за сина і його побратимів. Тому прошу: якщо у вас є будь-яка інформація або можливість допомогти, напишіть мені, будь ласка, в особисті повідомлення. Буду безмежно вдячна за кожен відгук!
-
😄🥹😃☹️🙃😀😍 Стратегії отримання PR у Британській Колумбії в 2025 році ОГАНІЗАТОР: Телеграм чат для новоприбулих українців у Канаді T.ME/PRCUAET ДАТА: 30 березня 2025р. 17:00 (BC) 18:00 (AB) 20:00 (ON) СПІКЕР: Ліцензований канадський імміграційний консультант Святослав Лашкевич (RCIC-IRB) [email protected] Долучайтеся до вебінару, де ви дізнаєтесь: 🔹 Пріоритетні напрямки для отримання постійного резидентства у 2025 році. 🔹 Як покращити свої шанси: корисні поради та стратегічні кроки. 🔹 Які професії обрати, щоб підвищити свої шанси на успіх. Святослав Лашкевич — досвідчений міграційний консультант, який допоміг багатьом реалізувати свої мрії про життя в Канаді. 📌 Реєстрація за посиланням: forms.gle/d3ZHEeoG14FxGe2B8 Ваш успіх починається з правильного плану!
-
Якщо наприклад людина self-employed і у неї податки, що вона винна податковій, більше ніж 3000 , то CRA зобовʼязує сплачувати ці податки частковими виплатами. Якщо, ви не винні податки, то бухгалтер, що робив вам звіт допустився помилки у вашому звіті
-
Підкажіть будь ласка на яку електронну почту в Оттаві ви відправляли заяву щоб паспорт відправили DHL? [email protected] ?
-
-
Я с таким не встречался. Обычно Installment Account существует или у корпорации/бизнеса, или у индивида, которому требуется доплатить налоги. Возможно вы должны СРА и ваш возврат пойдёт на погашение вашего долга. А ещё лучше позвонить в СРА и узнать напрямую.
-
Добрий ранок! Одразу перепрошую, якщо не в ту гілку, часом, пишу. Допоможіть, будь ласка. Хто замовляв DHL доставку паспортів з України до консульства. Є декілька питань. Бо щось я не зовсім розумію все. В полі "країна" ми вводимо країну для доставки, вірно? Хто замовляв у Оттаву, мені пише на сайті зовсім іншу адресу, мабуть, посольства, а потрібно ж на консульство. Чи вони самі туди передадуть? І як ви оплачували - суму пише в гривнях, чи можна оплатити канадською карткою?
-
⚫️⚪️⚪️⚪️⚫️⚫️⚪️ ⚪️Дата: 13 квітня, неділя 20:00 – Онтаріо 18:00 – Альберта 17:00 – Британська Колумбія ⚫️Організатор: телеграм чат для новоприбулих українців в Канаді T.ME/PRCUAET ⚪️Спікер: Ліцензований імміграційний адвокат Ігор Кирилюк ([email protected]) з "Holthe Immigration Law” фірма розташована в Калгарі (Альберта) ⚫️Тема: Choosing a representative for immigration applications in Canada: RCIS, Immigration Lawyers, Ghost consultants. В рамках цієї презентації розглянемо наступні теми: 1. Хто може представляти імміграційного апліканта в імміграційних справах. 2. Консультанти: як визначити чи врегульований консультант чи ні, як і хто взагалі може стати консультантом (вимоги для отримання ліцензії). 3. Загальний огляд кодексу етики для консультантів, який їх регулює. 4. Куди подавати скарги на консультантів, чи це взагалі ефективно? 5. Адвокати: відмінність від консультантів і як стати адвокатом в Канаді, основні положення кодексу етики адвокатів, як визначити чи це адвокат має діючу ліцензію, куди скаржитись. 6. Гоуст (неврегульовані) представники: чи це взагалі легально, чи можуть вони брати гроші, чи потрібно про них вказувати в формах? Як впевнитися що це не скам, які типові трюки придумують скамери і як кидають на гроші і як себе вберегти від цього. 7. Як обрати представника, кого обирати, як вберегти себе від халепи і не отримати заборону на імміграцію через невказання представника в формах. ⚫️Реєстрація обов'язкова: forms.gle/vxoZ8fiHuHzoZh38A
-
Апдейт: 30 хв тому надіслала їм: фінанси, мілітарі і стару медицину з проханням зарахувати. Прийшла інструкція на медицину для дочки тільки (їй майже 17). Цікаво, чи записувати її одразу, чи чекати подібне на всіх?
-
Мне не дало, чтобы просто зайти на календарь я вводила левое имя, так что отменила на Оттаву и ловлю теперь только Эдмонтон