PR CUAET
-
User Рената has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
ця історія все одно не закінчується. Сьогодні вони зареджектили фото чоловіка, при чому на подачі воно було їм ок. Я читаю, що після цього можна місяцями чекати карту. Хоспаде, коли я вже зможу при них забути
-
Так для себе вирішив що менше 8 не буду робити рухів. Через рік вийду на такий рівень
-
Зрозумiло, дякую
-
Якщо ви робите через wealth simple, там є поле де ви можете обрати ваш варіант доходу наприклад Т4, або ви можете написати other income та обрати цю форму для заповнення, це невеличка форма: тип доходу, опис діяльності, сума.
-
з радістю доєднаюся, якщо напишете, де вона
-
Dodge Journey, 2014 року. Нова зимова резина. 6000$Active status‼️‼️‼️Calgary.
-
Відчайдушний крик про допомогу 🤪🤪 Хтось розбирається в шкільній системі Квебеку? Дуже треба консультація. Донька, 17 років (в грудні 2024) вчиться в велком класі, школа попередила нас на початку навчального року що наступний учбовий рік їй треба йти в школу для дорослих, бо вік. Ми знайшли школу в якій діти з 17 до 21, але там нам сказали що переводитися треба з січня 2025, щоб вона встигла за півтора роки набрати потрібні кредити в регуляр класі, і отримати диплом. Наша школа відмовила нам в переводі, бо (з їх слів) ніхто не переводиться в середині навчального року. Зараз, буквально сьогодні, повідомили, що донька в наступному році має право (і майже зобовʼязана) продовжити навчання в цій школі, в 4 класі (не велком, а звичайний) Але, радник з школи для дорослих попередила мене, що так як ми темпорарі резидент, то право на безкоштовну освіту дитина має тільки до 18 років, далі платно, 1 семестр 7000 сад В мене кипить мозок і я нічого не розумію. Допоможіть прояснити ситуацію, і вибачте за купу хаотичного тексту, бо на емоціях