PR CUAET
-
😍😆😇🤣😘😊😛 Sign up for Remitly using my referral link to get $10 off on your first money transfer of $100 or more. ✅ Guaranteed on-time delivery or they'll refund your fees. ✅ Excellent exchange rates, low fees, and no hidden fees. ✅ Get real-time transfer updates on their app. Terms apply. remit.ly/2agnf5s0
-
1. Для анкети можна зробити фото з телефону самому, має відповідати вимогам. А от на інтерв'ю треба буди вже принести з ател'є не старше 6 міс зі штампом 2. Там нічого такого не просять, але на інтерв'ю краще принести все що є 3. Залежить, може вибивати тому краще кожну сторінку зберігати, щоб можна було продовжити. 4. Там дати дуже далеко, але можна буде щодня ловити слоти і переносити на ближні терміни. Минулого року додавали слоти о 17.00 по Калгарі. Треба вже бути на сторінці і швидко вибирати найближчий, але через пів року вони можуть і самі кинути купу слотів і прислати запрошення перенести. У нас так було. 5. То не допоможе. Там є винятки наприклад термінове відрядження, або якесь лікування, то треба буде підтвердити документами.
-
Ще таке запитання Вона зараз довчається в укр школі, якщо вона диплом укр школи отримає, і ми його евалююємо, це буде їй зараховано для Квебеку що вона закінчила школу і може вчитися далі? Чи обовʼязково Квебецьку школу завершити?
-
в инструкции написано if you were self employed write the name of your business and the date it was established. нет необходимости всех подрядчиков указывать. а зп среднее можно вывести. все равно по NOA или декларации будет видет годовой доход и платежеспособность
-
Мені здається по новому АOS взагалі цю сферу не вибирали ще.. але я можу помилятися
-
в украине фоп раз в год подает налоговую декларацию, где доход указан хотите писать каждого подрядчика - ваше право. зачем усложнять там, где это не надо- это риторический вопрос. цель у этой графы: -показать, что спонсор работает в канаде -показать, что у спонсора есть деньги
-
Добрий день , а в когось була ситуація що треба і з Польщі і з Німеччини. Я отримала місяць назад , але зараз побачила нову інформацію на сайті якої раніше не було , може хтось знає ( Zapytanie o udzielenie informacji o osobie (or a European police certificate if you have also applied for a police certificate from Germany) бо в мене є з Німеччини і з Польщі ( але я не знаю що таке European police certificate ) і не можу знайти інформацію