PR CUAET
-
Доброго дня! Заплуталася з податками чоловіка. Ми рік і місяць в Канаді (Калгарі). Але чоловік повернувся доглядати за батьками старими ще рік тому, а я тут з дитиною. І наші доходи в Канаді - zero. Я подавала свої через Tax Clinic, а з чоловіком заплуталася. Підкадіть, будь ласка, чи варто подавати його foreign income (це сдача приміщення в аренду) і там податки платяться і до Канади відношення не мають. Бо в Tax Clinic жіночка не змогла завантажити його дані в систему. Пробувала і з foreign income і без нього. Чому можуть дані не завантажуватися в систему? Вибачте, багато написала 🫣.
-
Добрий день. Отримала refund. Сьогодні зайшла в екаунт - вони мені написали, що я повиння повернути частину GST та CCR. Чи може це бути пов 'язано з тим, що в кінці року приїхав чоловік, працював з листопада, і я зробила на нього декларацію? А також- треба відразу повертати гроші? Є якісь терміни? Чи може це бути помилка? Чула про таке
-
Какие статусы вам не говорили по телефону или робот . Все проверки делаются после АИП. Просто по вашим отпечаткам и биометрии видят что вы не в розыске никого не убили . Так просто ждать чтоб хоть как-то узнать о состоянии своего кейса можно заказать ноутсы
-
Люди добрі, хто що знає, чи можуть підказати. Медицину пройшли в 2022 в червні, загубили номер, папери, як і де можливо отримати номер UMI. Дякую
-
ПОДСКАЖИТЕ ПОЖАЛУЙСТА ГДЕ И КАК СНЯТЬ КОМНАТУ ИЛИ МЕСТО В КОМНАТЕ
-
This is for CRA MARITAL STATUS
-
Досвіду в ТІР 0-3 Так
-
Ждём с ноября 2023
-
Мені ще треба докласти для продовження WP
12 Jan 2024, 17:45
466721/467934