PR CUAET
-
Дякую за відповідь! Так, розумію, читала різні приклади людей, скрізь тільки з кодом, але про всяк випадок вирішила уточнити, а раптом… 😅 Ми б із задоволенням їм цей код показали, але він не генерується, оскільки чоловіка знято з обліку. При зверненні на підтримку Резерв+ відповідають, щоб звернулися до ТЦК свого, ну а там хочуть особистої присутності, для вирішення цього питання… І виходить замкнене коло ☹️
-
Вище є повідомлення від Serhii, про те як можна встати на облік у Оттаві…
-
Будь ласка, підскажіть. В батька візітор рекордс.(не CUAET). Яку приватну страхову краще оформити в цьому випадку? Чи варто оформлювати на термін більше ніж пів року? Він Чекає рішення по PR пр сімейній програмі, час очікування може бути ще приблизно рік. Читала, що для Manulife не можна бути візітером.
-
😄🥹😃☹️🙃😀😍 Стратегії отримання PR у Британській Колумбії в 2025 році ОГАНІЗАТОР: Телеграм чат для новоприбулих українців у Канаді T.ME/PRCUAET ДАТА: 30 березня 2025р. 17:00 (BC) 18:00 (AB) 20:00 (ON) СПІКЕР: Ліцензований канадський імміграційний консультант Святослав Лашкевич (RCIC-IRB) [email protected] Долучайтеся до вебінару, де ви дізнаєтесь: 🔹 Пріоритетні напрямки для отримання постійного резидентства у 2025 році. 🔹 Як покращити свої шанси: корисні поради та стратегічні кроки. 🔹 Які професії обрати, щоб підвищити свої шанси на успіх. Святослав Лашкевич — досвідчений міграційний консультант, який допоміг багатьом реалізувати свої мрії про життя в Канаді. 📌 Реєстрація за посиланням: forms.gle/d3ZHEeoG14FxGe2B8 Ваш успіх починається з правильного плану!
-
Так так, дякую вам за підказку! Багато читала в групі у двох розділах на тему і бачила цю інформацію також, хочу спробувати написати в консульство з цією заявою, я її скачала. Але поки все це буде вирішуватися, подумали про те, щоб спробувати продовжити паспорт вручну, але це не прям поруч, їхати треба, виходить навмання😅, звідти і питання моє перше про можливiсть продовження без запису і коду
-
🙏 спасибо за ответ
-
Со слов моего супервайзера не важно,если sin закончился. Вы все равно подаёте по нему. Обсуждали с ней подобную ситуацию клиента
-
У мене не відображається і на руках не маю( час іде, вже нервую🙈
-
Мені здається, що еліджибілиті видають активніше на початку місяця, під кінець дають десь-колись, неактивно