PR CUAET
-
Диппошта Едмонтон
-
Нема за що. Щасливо!
-
В2 : 7/7/7/7 Але прораховуйте в вашому профайлі, може буде девіація певна
-
Я подалася на TRP+OWP + OWP online. Одна заявка була доставлена 22 січня, але в tracking number досі пише що out for delivery, тому я відправила ще одну заявку( вона теж довго не була в системі), агент IRCC сказав ще раз відправити але в інший processing center, потім всі три заявки появилися в системі. Сьогодні прийшло рішення по всіх заявках(включно з online OWP) що TRP не продовжено, а WP approved. Коли я приїхала в Канаду то мені видали TRP, але я мала паспорт і візу на 10 років , може комусь буде корисна інформація
-
Всім привіт. Хтось їздив машиною в Штати останнім часом, чи є якась підвищена увага до самого авто на кордоні, чи потрібна страховка, що взагалі питають?
-
Ми подали 29.11.23, лише 20.02.25 отримали еліджибіліті. Ще чимало людей «листопадових» навіть еліджибіліті не отримали!
-
AORи отримала 7, 10 і 11 березня, вони зараз дуже швидко розглядають
-
А кто знает когда следующая дип почта будет в Эдмонтоне?
-
Как раз отправляют когда секьюрити начинают
-
Я думала что на comprehensive раньше отправляют на каком то из этапов до security check.Это же последний этап уже
-
-
Ви вже знайшли заяву? Таку заповняли? Бо я теж шукаю саме з Едмонтона
-
За сьогодні 1 еліджібіліті 😢
-
Я ничего не понимаю, выше люди писали, что слоты доступны в 07:00 по Киеву. Вы говорите 00:00. Кто-то может разъяснить?