PR CUAET
-
Пароль в одному листі тільки (у головного апліканта). Уважно перечитайте листа ще раз
-
Чи підійдуть свідоцтва про народження старого зразка
-
Підкажіть будь ласка, чиї дані писати на 1,2 та 3 запитання мої чи тих кому потрібно робити паспорт?
-
Тут уся інформація і перелік документів www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-5291-humanitarian-compassionate-considerations.html Свідоцтва підійдуть, переклад усіх документів, які не англійською чи французькою, обов'язковий
-
ЕДМОНТОН 👋 Привіт! Я Олексій, масажист з досвідом роботи понад 15 років. 🛡 Мої кваліфікації: • Масажист 🇨🇦 та спеціаліст з реабілітації 🇺🇦 • Суддя чемпіонатів з масажу 🇺🇦 • Інструктор з масажу 🇺🇦 • Студент другого курсу RMT в Альберті 🇨🇦 • Член асоціацій NHPC 🇨🇦 🔹 Послуги: ✔ Класичний масаж ✔ Спортивний масаж ✔ Розслабляючий масаж ✔ Антицелюлітні техніки ✔ Медовий масаж ✔ Баночний масаж ✔ Гуаша-масаж ✔ Фітнес-масаж ✔ Кінезіотейпування ...і багато інших спеціалізованих процедур! 🚀 Доступні варіанти: 🏡 Мобільні послуги / 🏥 Запис у салоні 💪 Довірте своє здоров'я справжньому професіоналу! Кожна сесія — це можливість: ✅ Зняти напруження ✅ Поліпшити кровообіг ✅ Повністю відновити сили 📅 Забронюйте свою сесію сьогодні і подаруйте своєму тілу догляд, який воно заслуговує! 📞 Контакт: 780-782-5232 💬 Запитання? Напишіть мені в особисті повідомлення! ❤️ Бажаю вам здоров'я та благополуччя! t.me/+1JnYcfAJVi4zODNi
-
Можете скинути пошту на яку ви писали бо я вже писала 3 рази і жодної відповіді
-
Добрый день , скажите кто подался на номинацию не имея NAICS кода в декларации ? Или что говорят на этой имм.консультанты? Не знаю в чем причина , но моя компания дает все , но категорически не хочет вписывать NAICS код
-
В Анталії я зробив паспорт за 20 днів, хоча розраховував на 30. Довелося там пожити,це дешевше ніж літати 2 рази. Посвідка на проживання не потрібна. Вільні слоти є. Є момент з оплатою за паспорт. Треба тільки долари США і платити через конкретний банк. Є свої нюанси які легко вирішити. Якщо цікавить щось більш детально пишіть.
-
Дуже дякую 😊
-
Consular section of the Embassy of Ukraine in Canada Це в Оттаві
-
Дуже корисна інформація. Дякую! Тоді виходить, що навіть якщо нам TRP не потрібен, так як є паспорт, то все одно подаватися на папері, просити продовжити TRP і WP і відправляти поштою, так як така процедура по їх інструкціям . Так як ми більше не є inadmissible , вони не продовжують TRP, але продовжують WP.
-
Так в податках дозволено врахувати лише 10000 при купівлі будинку.