PR CUAET
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка. Місяць тому подалась на продовження ворк перміт. В мене старий ворк премій дійсний до лютого 2027. Мені прислали такий лист де вказано що я маю право працювати на умовах старого ворк перміту до 19 серпня 2025 року. Підкажіть чому так? І ще питання в квітні планую виїхати за кордон, пишуть що не маю права виїжджати бо втрачу статус, хоча в групі бачила випадки коли виїжджали і все було нормально
-
Так, але в explanation letter я писала що приїхала з паспортом і візою і не знаю чому мені видали TRP, написала що я переживаю щоб не втратити статус worker. В онлайн заявці я написала що я подалася на TRP і WP поштою, але я прошу щоб мені відмінили TRP, написала щоб офіцер розглянув мої всі заявки разом і прийняв рішення яке він вважає буде краще для мене.
-
А не буде проблем, якщо фото глянцеве?дякую
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠 🔠🔠🔠🔠🔠 Друзі, якщо Ви думаєте про зміну кар'єри та хочете працювати онлайн, є вакансії у Tравел агентстві (www.Gloriatravel.ca). Ви маєте можливість пройти місячну школу, отримати сертифікат і почати повноцінно працювати онлайн в агентстві Gloria Travel. Лінк на реєстрацію: docs.google.com/forms/d/11bnIEnMgw1tnGAoMABsVR6KuZC4qugmGuGyio21fLOw/ #gloriatravel. #реклама
-
Потрібно фото 10*15 см, у них не працює фотоапарат Торонто
-
маме пришел Eligibility как только я создала этот опрос 🧙🏻. так что 41 человек! Все равно много, но хотя бы ясна картина
-
Де зробити його, в Монреалі вже другий день шукаю, ніхто не робить таких
-
Мы изначально смотрели здесь, искали свою профессию по коду и там смотрели требования. noc.esdc.gc.ca/OaSIS/OaSISOccProfile?code=72104.00&version=2023.0 А офицер ссылается на вот этот Сайт tradesecrets.alberta.ca/trades-in-alberta/certification-optional-trades/
-
В мене TRP і WP до 25 березня цього року
-
Тільки один раз, а у всі решта додала explanation letter чому я ще раз відправила, чек про оплату всюди був той самий. По одній заявці вони написало що TRP не продовжено, а wp approved , по інших двох TRP не продовжено, а по ворк перміт написали you have been issued a work permit, онлайн заявка withdraw.
-
По всім ходила : три Jean Coutu, два Pharmaprix, Bureau en gros.....не робоять таких великих, вони навіть намагалися мені збільшити звичайне типу те, що на паспорт, але виходить ну зовсім не те.....я всюди сплачуючи дякую і іду далі.....тому питаю , може є хтось, хто вже робив і зможе поділитися адресою в Монреалі. Дякую дуже
-
Ви тут були?
-
Але рішення прийняті по всіх в один день з різницею в пару хвилин. І ще може буде комусь корисно, коли вашу заявку на TRP і WP реєструють то вам приходить AOR лиш по TRP, але в базі у них дві заявки одна на TRP і одна на WP, хоч ви відправили однією формою, тому ви можете подзвонити в IRCC і запитати який номер вони присвоїли на WP
-
Мають бути сервіси, які роблять фото на паспорт, просто розміри вказати свої.