PR CUAET
-
tiahealth.com/
-
Якщо в мене в primary NOC вказано той самий за яким я працюю безперервно останні 1.5 року і ongoing. В цьому випадку попадаю під category based ? Бо за Вашими даними наче все ж так і є і так і має бути… Просто цікаво звідки вони беруть шо професія підпадає під певну категорію (допустимо освіта). З primary NOC чи з work history ? Дякую. Бо шось починаю плутатися.
-
Дякую 🙏🏻
-
Щиро дякую
-
Добрий вечір!! в мене є одне питання якщо я хочу податись на пр в Онтаріо але я вже як 7 місяців в Квкбку знаю французьку на B2 тільки ще ніде не працював не маю роботи мені 17 то цей час мені зарахується в Онтаріо ті 7 місяців шо я був в Квебеку? Чи ні 🙅
-
Так, нам так прийшов
-
1. Ваш primary NOC визначає вашу основну професію вашого профайлу, і має бути 1 рік з останніх 10, ТІР 0-3. Він відіграє важливу роль у визначенні eligibility для Canadian Experience Class (CEC) та Federal Skilled Worker (FSW) програм в рамках Express Entry. 2.Primary NOC не визначає eligibility для Category-based selection в Express Entry, оскільки цей відбір більше залежить від того, чи потрапляє ваша професія в одну з категорій, на які звертають увагу під час відбору. 3.Якщо ваша професія є частиною однієї з категорій для вибірки і в вас є 6місяців+ за останні 3 роки - ви підпадаєте під відповідний відбір. І тут незалежно чи ця професія ваш primary NOC чи ні
-
Доброго дня. Чи можливо додати і списати втрати на відвідування тренажерної зали дитиною 16 років , як фітнес? Дякую
-
Я розумiю логiку цього додатку. Мене цiкавить чи можна отримати паспорт не змiнюючи адресу. Мiй чоловiк оновив iнформацiю без змiни адреси , бо не бажає її змiнювати, якщо цього можна не робити. Ось я i питаюсь приймуть чи нi такий Витяг з Резерву
-
Чи можна забрати виготовлений паспорт в Торонто,скориставшись поштою Канади? Ми з Саскачевана
-
Скажіть, будь ласка, як щодо форми, яку треба завантажити з сайту WES та заповнити. Там дві частини: одну заповнює клієнт, іншу - вуз. Ви теж надавали ту форму у вузі, вони її засвідчили і повернули WES?
-
Нам також 18. Ситуація аналогічна. Ні стати на облік ,ні зловити слот не пускає система.