PR CUAET
-
Дякую! Це типу ввести всі свої дані і саме в цей час натиснути на кнопку пошуку слоту?
-
Супер результати. Спробуйте переоцінити
-
Для Торонто та Оттави треба
-
Могли бы вы пожалуйста сказать насчет Квебека? Говорится, что есть дополнительный этап в CSQ. Окей, люди получают CSQ, но почему-то спустя 6-7-8 мес никто не получает порталов. Хотя все говорят что после CSQ возвращаются заявки к федералам. Могли бы вы дать ваше мнение как это работает, будет ли это по таким же срокам как обычная гуманитарная программа в Квебек (48 мес)? Почему даже после получения CSQ нет никаких движений ..
-
Тоді не вийде, фейр ентрі можна пообувати по noa, але їм тоді листа треба від соцпоацівника, але я не знайшла де зараз лист оформити
-
Думаете стоит поехать к соцработнику за письмом, чтоб потом оформить фэир ентри?
-
Подалась знайома в вересні 2024,вже пройшла біометрію і отримала сертифікат,отримала як я зрозуміла до eligibility,сама їм позволила і вони надіслали їй документи на сертифікат,а згодом сертифікат!Я нічого не розумію!Думаю,що вона подалася на воззʼєднання з сімейною,так як чоловік має громодянство,а не за нашою програмою,вона непокірливо говорить,що по нашій програмі 🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️
-
А вписати в паспорт батьків?
-
Моим родителям 55
-
Батьки 65+ якраз є смисл подаватися, воно буде діяти. І феір ентрі для 65+ може бути інше